13 november Real Estate in Control Seminar

11/10/2019

Woensdag 13 november organiseert Reasult haar jaarlijkse seminar met als thema TALKING ABOUT NUMBERS.

Data Reasult seminaren cijfers spelen een enorme belangrijke rol bij investeren in en het managen van vastgoed. Het verzamelen van cijfers. Communiceren en rapporten van cijfers. Betere beslissingen. Over cijfers raken we niet uitgepraat en is de reden om er op 13 november bij te zijn in Sparrendaal in Driebergen.

Diverse inspirerende sprekers gaan in op dit thema. Aan bod komen onder meer wat cijfers doen met ons brein en de rol van visualisatie van cijfers. Met aansprekende voorbeelden van beleggers en ontwikkelaars die cijfers verzamelen, analyseren en rapporteren.

Casper Hesp, director investment management Syntrus Achmea Real Estate & Finance laat ons de cijferroute van Syntrus Achmea zien. Welke cijfers verzamel je, hoe informeer en rapporteer je en welke ontwikkelingen zijn hierin?

Djoerd van Velzen, data en salesanalist bij Heembouw, gaat in op data gedreven ontwikkelen en investeren. Heembouw gebruikt al jaren big data analyses om vanuit diverse invalshoeken naar een buurt te kijken. Deze big data analyses brengen informatie in kaart zoals de mate van vergrijzing, eigendomsverhoudingen, leefbaarheid, huishoudsamenstelling en dergelijke. Djoerd laat zien hoe je op locatie gerelateerde data betere beslissingen kunt nemen.

Daarnaast geeft Joep van Vliet van CBRE ons een inkijk in de trends en cijfers uit de vastgoedmarkt.

Kortom een middag waarin de cijfers centraal staan.

Ja, ik meld me aan

Deelname is kosteloos indien u van ons een persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen en/of wanneer u werkzaam bent bij een vastgoedbelegger, ontwikkelaar, woningcorporatie of gemeente. Heeft u vragen? Mail dan naar marketing@reasult.com.

 

 

« Terug naar overzicht

Delen