Lunchsessie Provada dinsdag 5 juni

05/06/2018

Reasult organiseert op dinsdag 5 juni een lunchsessie op de PROVADA over ‘Circulaire Gebiedsontwikkeling’ in samenwerking met Ellen van Bueren, hoogleraar Urban Development Management.

Lunchsessie ‘Circulaire Gebiedsontwikkeling’

Nederland staat aan de vooravond van de transitie naar een circulaire economie. Deze transitie vraagt om een aantal fundamentele veranderingen, die voelbaar zijn voor gemeenten, woningcorporaties en marktpartijen. Circulaire economie biedt kansen om op innovatieve wijze te denken bij gebiedsontwikkeling, herstructurering van bestaande wijken en het versterken van de kwaliteit van de openbare ruimte.

Ellen van Bueren is hoogleraar Urban Development Management bij de Faculteit Bouwkunde. De nieuwe leerstoel Urban Development Management ontwikkelt bruikbare concepten, instrumenten en principes voor een integrale gebiedsgerichte aanpak van hedendaagse stedelijke opgaven. Van Bueren laat zich al haar gehele loopbaan, die ooit is begonnen bij een stedenbouwkundig bureau, leiden door haar belangstelling voor het bestuur, beheer en governance van duurzame stedelijke ontwikkeling. Kennis ontwikkelt zij vaak in samenwerking met de praktijk. Ze is auteur van wetenschappelijke artikelen en boeken, zit in redacties van tijdschriften op gebied van bestuurskunde en stedelijke ontwikkeling en doceert in diverse (inter)discplinaire opleidingen voor studenten en professionals, waaronder de Master City Deve

Ellen van Buren, hoogleraar Urban Development Management bij de Faculteit Bouwkunde.

loper. Zij is board member van het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Sustainability en Principal Investigator bij AMS, Institute for Advanced Metropolitan Solutions.

 

De sessies zijn alleen toegankelijk voor genodigden.

Bezoek onze stand (nummer 1246) voor meer informatie en of gewoon overheerlijke een kop koffie. Wilt u een afspraak maken of een sessie bijwonen?

Stuur dan een mail naar marketing@reasult.com

We zien u graag!

« Terug naar overzicht

Delen