Corporatieplein 2020

24/09/2020

Het CorporatiePlein is de ICT-vakbeurs voor woningcorporaties. CorporatiePlein 2020, is op 24 september 2020 en het eerste hybride evenement voor woningcorporaties. Reasult is daar ook bij!

Dit jaar is het CorporatiePlein een Hybride event, een vakbeurs met online en offline mogelijkheden. Naar verwachting zal CorporatiePlein 2020 het grootste en drukst bezochte online evenement voor woningcorporaties worden. Daar moet je bij zijn!

Reasult op de virtuele beurs

CorporatiePlein Online biedt een bijzondere eventbeleving met netwerken op de beursvloer, virtuele beursstands, kennissessies en 1-op-1 chatgesprekken. Verrassend, spannend en leuk worden de speeddate-carrouselsessies. Gedurende diverse momenten op de dag een mix en match van exposanten met bezoekers. Sessie risicobeheersing projectontwikkeling

We geven twee sessies. Om 11.30 geeft Jan Zwerink, accountmanager bij Reasult de sessie ‘Optimale risicobeheersing bij projectontwikkeling’. BI Specialist Maarten van Muijen geeft om 15.00 uur sessie Data visualiseren, beheren en controleren bij projectontwikkeling. Meer over de sessies >>>

Data visualisatie projectontwikkelingOp de Reasult virtuele beursstand staan wij klaar om u bij te praten over onze nieuwste ontwikkelingen. We tonen u de laatste productontwikkelingen en laten zien welke bedrage ze hebben voor u. Ook kunt u met ons in gesprek en uw vragen stellen.

Spreken wij elkaar op 24 september?
Corporatieplein 2020

Aanmelden kan via Corporatieplein 

« Terug naar overzicht

Delen