Expo Real 2023

06/10/2023

Expo Real 2023; Zien we u daar?

Van 4 tot 6 oktober is de EXPO REAL in München. Reasult heeft samen met Planon en onze partners COOR en control IT een stand op de EXPO REAL.

We staan op de Planon Real Estate stand in Hal A3 Stand 334 en presenteren een uitgebreide aanbod van eersteklas software voor alle gebieden van vastgoed.

We staan u graag persoonlijk te woord. U bent van harte welkom om direct een afspraak in te plannen. Maak hier een afspraak met onze collega’s.

Paneldisussie

Op 5 oktober 2023 vindt er een boeiende paneldiscussie plaats op de EXPO REAL. Deskundigen uit de vastgoed- en technologie-industrie verzamelen zich om te debatteren over het cruciale vraagstuk: “Datakoppeling in de vastgoedsector – onmisbaar voor waardecreatie of een luchtkasteel voor softwarebedrijven?”

De paneldiscussie is van 10:00 tot 11:00 uur op het Standhouderspodium in Hal C2, Stand 430. Het biedt een uitgelezen kans voor professionals in de vastgoedsector om inzicht te krijgen in de rol van datakoppeling in het maximaliseren van waarde en efficiëntie binnen deze branche.

Het panel wordt geleid door Dr. Susanne Hügel, Vice President en Hoofd van Digital & Technology Continental Europe bij CBRE GmbH. Onder haar leiding nemen vooraanstaande experts deel aan de discussie:

De discussie richten zich op de impact van datakoppeling op de vastgoedsector, de voordelen voor waarde creatie, en de uitdagingen en kansen die deze technologie met zich meebrengt voor softwarebedrijven. Dit evenement biedt een uitgelezen kans om te begrijpen hoe datakoppeling de vastgoedsector kan transformeren en hoe belanghebbenden in deze branche kunnen profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen.
Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd voor deze boeiende paneldiscussie op de EXPO REAL in München.

« Terug naar overzicht

Delen