Webinar 27 mei Projectontwikkeling – houd controle en vervang spreadsheets

27/05/2021

Scenario analyses, haalbaarheidsstudies, budgetten vaststellen, consolideren van projecten, het indexeren van allerlei soorten inkomsten en kosten, het berekenen van de verkoop … Gebruiken we hiervoor nog die goeie ouwe spreadsheets? Zelfs de meest geavanceerde spreadsheets hebben hun grenzen.

Door met software voor projectontwikkeling te werken, breng je dus structuur en overzicht aan en wordt het gemakkelijker om gedegen forecastscenario’s, liquiditeitsprognoses, planningen en begrotingen te maken, de ontwikkelingen en resultaten van de vastgoedprojecten op de voet te volgen en te monitoren. Reasult heeft software ontwikkeld speciaal voor projectontwikkeling, als alternatief op spreadsheets. De software helpt je om voortdurend controle te houden over jouw vastgoedprojecten, zowel nieuwbouw als renovatie.

Op donderdag 27 mei organiseert Reasult een webinar ‘Projectontwikkeling – houd controle en vervang spreadsheets’. Hierin laten we zien hoe je controle en overzicht houdt over de voortgang van planning, kosten, opbrengsten, resultaat, rendement en risico’s van projecten. Ook laten we zien hoe je inzicht krijgt in kasstroompatronen en alle projecten consolideert naar een goed en snel samen te stellen portefeuilleoverzicht.

Dit webinar is van 13.00 – 14.00 uur.

« Terug naar overzicht

Delen