Expo Real 2021

Expo Real vindt plaats in München van 11 tot 13 oktober. Sinds 1998 wordt deze internationale beurs voor vastgoedbelegging en -investering gezien als het grootste B2B-platform in Europa. Talrijke deskundigen uit de sector bespreken er de huidige trends en innovaties op de vastgoed-, investerings- en financieringsmarkt tijdens conferenties en discussiepanels.

Steeds meer Nederlandse vastgoedbedrijven zijn ook internationaal actief. Als dat ook voor jou geldt, dan is de Expo Real is een uitstekende manier om te bouwen aan je internationale netwerk.

Reasult heeft ook een Duitse vestiging en is naast de Benelux ook actief in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. We zijn daarom op de Expo Real aanwezig met een team van Nederlands en Duits sprekende collega’s.

Bestaande en nieuwe relaties zijn van harte welkom op onze stand! Je vindt onze stand op het plaza van Stadt Düsseldorf,  in hal B1, stand 210.

Kom gerust langs op onze stand, of maak van tevoren een persoonlijke afspraak met ons via email: marketing@reasult.com of telefoon: +31(0)318 67 29 30

We kijken ernaar uit je te zien!

 

Meer informatie en aanmelden voor de EXPO Real

Expo 2019 - Terugblik

Expo Real Reasult Rondleiding Sander Janssen Expo Real Reasult StandExpo Real Reasult Toespraak