Kennisgerichte vastgoedopleidingen

Kennisgerichte vastgoedopleidingen van Reasult voor professionals in de vastgoedpraktijk. We bieden basisopleidingen die je essentiële kennis geven voor het aansturen van vastgoedprojecten.

Vanaf 1 augustus 2021 worden alle trainingen weer fysiek bij ons op kantoor gegeven volgens richtlijnen van het RIVM. Is dit voor u een probleem neem dan contact met ons op via 0318 – 672930 of mail naar info@reasult.com dan kijken we naar een oplossing.

  • Direct toepasbaar: Na deze opleiding kun je de opgedane kennis direct in de praktijk brengen.
  • Direct inzicht: Leer snel meer over de vastgoedbegrippen
  • Concrete praktijkcases: Duidelijke praktijkcases laten zien hoe andere partijen werken in de vastgoedpraktijk.
Basisopleiding Vastgoedwaardering

Basisopleiding Vastgoedwaardering

Verschillende taxatiemethodieken en waarderingsmethoden staan centraal. In korte tijd leer je hoe je een taxatierapport moet beoordelen.

Meer weten
Basisopleiding Vastgoedrekenen

Basisopleiding Vastgoedrekenen

Start je met vastgoedrekenen of wil je je kennis opfrissen? Dan is deze opleiding een aanrader. Je start met rekenen aan vastgoedontwikkelen of -beleggen.

Meer weten
Basisopleiding Assetmanagement

Basisopleiding Assetmanagement

Krijg inzicht in het optimaal managen van vastgoedportefeuilles. In korte tijd leer je hoe en met welke instrumenten je op de waarde van vastgoedportefeuilles stuurt.

Meer weten
Basisopleiding Datamanagement

Basisopleiding Datamanagement

Leer hoe je beschikbare data vertaalt naar duidelijke en informatieve dashboards. Maak rapportages en krijg inzicht in de informatiebehoefte van gebruikers.

Meer weten

Reasult Softwaretrainingen

Voor alle Reasult softwarepakketten geven wij trainingen voor gebruikers. Heb je een collega die ook gaat werken met onze software, of wil je je kennis opfrissen?

Meer weten
Afbeelding Risicomanagement vastgoedontwikkeling

Whitepapers

Ken je al de Reasult Whitepapers? Regelmatig schrijven onze medewerkers over onderwerpen in de vastgoedmarkt, met tips en concrete voorbeelden.

Ga naar de whitepapers