Kennisgerichte vastgoedopleidingen

De Reasult vastgoedopleidingen zijn kennisgerichte opleidingen voor de vastgoedpraktijk. We bieden basisopleidingen die je essentiële kennis geeft voor het aansturen van uw vastgoedprojecten. Hieronder een overzicht van ons aanbod.

Direct aanmelden voor een vastgoedopleiding

Basisopleiding Vastgoedrekenen

Start je in de wereld van vastgoedrekenen of wil je de kennis op dit gebied opfrissen? Dan is deze opleiding een aanrader. Je start met het rekenen aan vastgoedontwikkelen of vastgoedbeleggen.

Inleiding Vastgoedwaardering

In de opleiding Inleiding Vastgoedwaardering staan verschillende taxatiemethodieken en waarderingsmethoden centraal. In korte tijd leer je hoe een taxatierapport te beoordelen.  Een aanrader wanneer je wilt leren om een goede gesprekspartner van de taxateur te zijn.

Inleiding Assetmanagement

Tijdens de opleiding Inleiding Assetmanagement krijg je inzicht in het optimaal managen van de vastgoedportefeuille. In korte tijd leer je hoe en met welke instrumenten je op de waarde van een vastgoedportefeuille stuurt.

Inleiding Datamanagement

Tijdens de opleiding Inleiding Datamanagement leer je hoe je beschikbare data vertaalt naar duidelijke en informatieve dashboards. Je leert rapportages maken en krijgt snel inzicht in de informatiebehoefte van een gebruiker.

Tijden en kosten

De kennisgerichte opleidingen zijn één dag. De kosten bedragen € 395,- per cursist, inclusief cursusmateriaal. Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat. Bedragen zijn per deelnemer en excl. btw. Maximaal 10 deelnemers.

Locatie en tijden

De trainingen worden gegeven op ons kantoor in Ede. De cursustijden zijn van 9.30 tot 16.30 uur. Uiteraard wordt voor een lunch gezorgd.

Software opleidingen

Reasult biedt naast de kennisgerichte vastgoedopleidingen ook software gerelateerde trainingen. In deze trainingen leer je de Reasult applicaties kennen zodat je ze kan toepassen binnen je organisatie. Voor al onze softwaretoepassingen organiseren we regelmatig verzamelklassen.

Data verzamelklassen softwareopleidingen

Wil je meer weten over onze trainingen? Neem gerust contact met ons op.