Astena en Reasult bieden samen een uniek platform aan voor projectontwikkelaars in België

11/02/2020

Reasult BV en Astena NV kondigen per heden een intensieve samenwerking met elkaar aan. Beide bedrijven bieden samen een geïntegreerde financiële software-oplossing aan voor projectontwikkelaars in België. Hierbij kan vanaf een eerste haalbaarheid van een project tot en met de definitieve realisatie, verkoop en facturatie Wet Breyne één volledig traject worden doorlopen. Hierdoor ontstaat een unieke flow waardoor de uiteindelijke te verwachten opbrengst en winst continu wordt gemonitord. Er kan direct worden bijgestuurd zodat het beoogde resultaat ook daadwerkelijk wordt behaald. Diepgaande kennis van projectontwikkeling zit in het DNA van Reasult en Astena. De unieke oplossing die nu wordt geboden ontzorgt de projectontwikkelaar op administratief gebied volledig en is toekomstbestendig qua nieuwe functionaliteit, wetgeving en techniek.
Samenwerking Reasult Astena België projectontwikkelaars

Voordelen van deze samenwerking

Het voordeel voor de projectontwikkelaar is dat er één geïntegreerde oplossing is. Geen losse spreadsheets of modules meer maar een toekomstbestendig platform waarbij de projectontwikkelaar kan rekenen, begroten, coördineren en financieel plannen, geïntegreerd met boekhouding.

Over Astena

Astena ontwikkelt en implementeert sinds 2006 standaardoplossingen voor de bouwsector. Innovatie gegarandeerd met het Microsoft 365 platform: Dynamics 365 Business Central, Office365, Azure en diverse apps voor onder meer projectleiders en techniekers. Een dedicated bouwteam van meer dan 45 consultants adviseren dagelijks ruim 225 bouwbedrijven. https://www.astena.be/

Over Reasult

Reasult staat al 20 jaar voor vooruitstrevende softwareoplossingen die vastgoedorganisaties ondersteunen bij hun besluitvorming, rapportage en verantwoording. Met de oplossingen van Reasult houdt u volledige financiële controle over uw vastgoedprojecten, van haalbaarheid tot resultaat en rendement. Meer dan 80 vastgoedorganisaties in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland gebruiken onze software. Dit zijn, projectontwikkelaars, sociale huisvestingsmaatschappijen, vastgoedbeleggers en schatters.

Astena en Reasult organiseerden een webinar over de toekomst van projectontwikkeling. Heeft u interesse hierin, stuur ons dan een bericht.

Stuur ons een bericht

 

 

« Terug naar overzicht

Delen