Succesvolle certificering Reasult Taxatiemanagementsoftware

16/01/2020

Jaarlijks laat Reasult haar Taxatiemanagementsoftware, zowel voor woningcorporaties als beleggers, certificeren. PwC heeft deze certificering onlangs uitgevoerd. Daarnaast is ook het jaarlijkse validatieonderzoek van het ministerie van BZK afgerond. Dit betreft een onderzoek uitgevoerd door Fakton onder alle softwarepakketten die woningcorporaties gebruiken bij het waarderen van marktwaarde en beleidswaarde. Wederom kwam Reasult voortreffelijk uit het validatieonderzoek. Alle aanbieders van de software mogen maximaal 2,5% afwijken van de mediaan voor zowel de marktwaarde als de beleidswaarde. Reasult scoorde daarin zeer goed.

De uitrol van de nieuwe release van Reasult Taxatiemanagement was begin december al gereed. Lees hier kort een overzicht van deze release >>>

 

Certificering door PwC

Ieder jaar laat Reasult de Taxatiemanagementsoftware certificeren door PwC. Certificering Reasult Taxatiemanagementsoftware Dit is de gebruikelijke certificering volgens het Waarderingshandboek voor corporaties. Ook de software voor beleggers en taxateurs is wederom gecertificeerd. Hierbij is gekeken naar onze ICT-beheersmaatregelen (volgens ISACA) en is de software onderzocht op RICS Redbook en NRVT-voorwaarden. PwC doet het onderzoek in overeenstemming met Standaard COS 3000 Assurance-opdrachten.

« Terug naar overzicht

Delen