Corpus Sireo start met de softwareoplossing van Reasult

11/03/2021

CORPUS SIREO Real Estate, een dochteronderneming van Swiss Life Asset Managers in Duitsland, heeft gekozen voor de Reasult softwareoplossing voor projectontwikkeling. De financiële analyse- en prognosesoftware van Reasult biedt inzicht in kosten, opbrengsten, cashflow, resultaat, rendement en risico. Zowel op project- als portfolioniveau.

Corpus Sireo vertrouwt op de softwareoplossing van Reasult

Corpus Sireo setzt auf Softwarelösung von Reasult

Anett Barsch, Managing Director bij CORPUS SIREO. Beeldrechten: Swiss Life Asset Managers

“Tot nu toe hebben we voornamelijk Excel gebruikt voor onze haalbaarheidsstudies en rapportages van projecten. Gezien de toenemende complexiteit van onze projecten en het toenemende belang van rapportage en verantwoording, hebben we voor Reasult gekozen. Deze oplossing is speciaal ontwikkeld voor professionele projectontwikkelaars en velen gebruiken het”, aldus Anett Barsch, Managing Director bij CORPUS SIREO en lid van Management of Swiss Life Asset Managers in Duitsland.

“Nu kunnen we de haalbaarheid en onze liquiditeitsbehoefte tot in de puntjes plannen en ook op basis daarvan rapporteren. Ook de communicatie tussen onze financiële afdeling en onze projectontwikkelaars wordt eenvoudiger.”

CORPUS SIREO gebruikt de Reasult software op 55 werkplekken en de implementatie is inmiddels in volle gang. Actuele cijfers en prognosecijfers worden vergeleken met behulp van interfaces met bestaande systemen.

“Voor ons is digitalisering geen doel op zich maar essentieel om onze positie als professionele vastgoedinvesteerder en -ontwikkelaar te behouden en te versterken”, zegt Anett Barsch.

Over Corpus Sireo

CORPUS SIREO is een bekroonde, multidisciplinaire vastgoeddienstverlener. Het bedrijf opereert als fonds- en vermogensbeheerder, investeerder en projectontwikkelaar. Het treedt ook op als mede-investeringspartner voor pan-Europese vastgoedinvesteringen. CORPUS SIREO heeft ongeveer 370 mensen in dienst op acht locaties in Duitsland en is een zelfstandige business unit van Swiss Life Asset Managers. Met bedrijven in Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Groot-Brittannië beheert Swiss Life Asset Managers vastgoedactiva met een totale waarde van 97,5 miljard euro (per 31 december 2020).

Over Reasult

Reasult BV ontwikkelt financiële analyse tools voor vastgoedbeheer. Als marktleider in Nederland zijn we ook actief in buurland Duitsland. Klanten in Duitsland zijn onder meer HansaInvest Real Estate en HIH Real Estate, de KIB Group, Kondor Wessels, Cube Real Estate, WvM Immobilien- und Projektentwicklung en Herford. Sinds begin 2019 is Reasult ook actief in Zwitserland en heeft daar als klant Steiner Investment Foundation. Meer over de oplossingen van Reasult >>>

 

 

« Terug naar overzicht

Delen