Even voorstelen Marcel Wouters

02/02/2018

Marcel Wouters werkt al ruim 10 jaar bij Reasult. Hij is gestart als softwareontwikkelaar en inmiddels doorgegroeid naar software architect. Marcel houdt zich vooral bezig met de technisch kant van onze software waarbij hij continue op de hoogte blijft van de laatste technologische ontwikkelingen. Hij bekijkt of deze nieuwe ontwikkelingen toegevoegde waarde hebben voor onze software en dus voor onze klanten.

De afgelopen maanden heeft hij gewerkt aan de web app voor onze taxatiemanagementsoftware. De web app is gebouwd op basis van de laatste web technologieën en biedt voor de gebruikers veel voordelen ten opzichte van de huidige Windows client. User experience en veiligheid zijn belangrijke speerpunten. Zo is onder andere Open Data geïntegreerd in de web app waarbij een gebruiker bij een complex direct inzage heeft in gegevens van het Kadaster, Leefbaarometer en bestemmingsplannen. Bij de inlog procedure wordt gewerkt met een Two Factor authenticatie, dit wordt steeds gebruikelijker bij webapplicaties. Vooral klanten die bij Reasult de software laten hosten, krijgen op deze manier eenvoudiger een beveiligde toegang tot de applicatie. Daarnaast is op tal van andere vlakken de user experience verbeterd.

Marcel studeerde Bouwkunde aan de HAN in Arnhem en heeft na zijn studie de master opleiding Information Systems Development gevolgd. Na een aantal jaren als IT consultant te hebben gewerkt koos hij voor Reasult waar hij de kennis van beide studies goed kan toepassen.

« Terug naar overzicht

Delen