Even voorstellen Angelique Luijpen

03/05/2018

Angelique is Senior Project Manager bij Reasult. Inmiddels al ruim 11 jaar. Ze startte bij het vastgoedontwikkelingsteam (Reaforce), maar is sinds 2013 onderdeel van het taxatiemanagementteam. Angelique is na haar opleiding HEAO Bedrijfseconomie aan de slag gegaan bij Volkshuisvesting Arnhem. Daar maakte ze kennis met procesgerichte software van NCCW (Nationaal Computer Centrum Woningcorporaties). Daarna ging ze aan het werk bij de gemeente Renkum waar het optimaliseren van processen haar bijzondere aandacht had.

Ze startte bij Reasult in 2007. In eerste instantie bij Vastgoedontwikkeling (Reaforce) en daarna bij het Taxatiemanagementteam. Zo heeft ze de afgelopen jaren de Taxatiemanagementsoftware onder meer geïmplementeerd bij onder meer Portaal, Eigen Haard, Mooiland, Amvest. Ze implementeert Reasult Taxatiemanagement nu bij CBRE Global Investors.

Procesinrichting heeft altijd haar bijzondere aandacht gehad. Ze bekijkt nu hoe we bij Reasult met gebruik van e-learning onze trainingen en kennisoverdracht nog efficiënter en effectiever kunnen organiseren. Het blijkt dat cursisten soms moeilijk tijd vrij kunnen maken om één of meerdere cursusdagen bij te wonen. Met e-learning kunnen cursisten bepaalde basiskennis vooraf laten opdoen met e-learning modules. Dat kunnen ze op een voor hen geschikt tijdstip oppakken. Zo kunnen we in de training die ze bij Reasult volgen meteen echt aan de slag en weten ze al hoe ze door de applicatie heen moeten navigeren. Hiermee kunnen we ook bestaande softwaregebruikers beter faciliteren en informeren over het gebruik van de software.

« Terug naar overzicht

Delen