Even voorstellen: Bart Wiendels

12/09/2017

Onlangs is Bart Wiendels gestart als senior business consultant bij Reasult. Hij richt zich met name op implementatietrajecten voor vastgoedontwikkeling (Reaforce). Bart heeft brede ervaring met ontwikkelen en realiseren van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Deze ervaring zet hij in bij diverse klanten, zowel woningcorporaties als ontwikkelaars.

Bart heeft Bouwmanagement en Vastgoedbeheer gestudeerd aan de technische universiteit in Delft.  Na zijn studie heeft hij bij diverse woningcorporaties gewerkt waar hij onder meer als projectmanager vastgoed verantwoordelijk was voor het ontwikkelen en realiseren van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Naast implementatie van de software begeleidt hij ook upgrades van de software en ondersteunt hij klanten bij het gebruik er van. Hij is onder meer actief voor Amvest, Antonissen Group Antwerpen, De Alliantie, De Key, De Woonplaats en Mooiland.

Doorontwikkeling software voor Vastgoedontwikkeling

De veranderingen in de markt, projecten en de complexiteit vragen een continue doorontwikkeling van de software. In zijn rol als Business Consultant zorgt Bart mede voor de verbinding van de software met de (toekomstige) behoefte van de gebruikers. Hij is nauw betrokken bij het team dat verantwoordelijk is voor de doorontwikkeling van de software. Met zijn ervaring als ontwikkelaar begrijpt hij de bedrijfsprocessen en de wensen van onze klanten goed.

« Terug naar overzicht

Delen