Even voorstellen Bas Oortwijn

12/09/2019

Bas Oortwijn, Product Consultant

Bas Oortwijn is Product Consultant bij Reasult. Hij vertaalt klantwensen naar functionaliteit in de applicatie voor vastgoedontwikkeling (Reaforce). Daarbij staat ‘ User Experience’ hoog op de agenda. Hiervoor was hij fondsanalist bij Bouwfonds Investment Management.

Bas is sinds november 2018 werkzaam bij Reasult als product consultant. Hij maakt ontwerpen en ontwikkelt rekenmodellen in samenwerking met het development team, zodat het uit uiteindelijk in de software gerealiseerd kan worden. In onze softwareontwikkeling staat de gebruiker centraal, waarbij de functionaliteiten zo goed mogelijk aan moeten sluiten bij de processen van de klant. Om de brug te slaan tussen klantwensen en software functionaliteit, volgt Bas momenteel trainingen op het gebied van ‘User Experience’. De laatste maanden heeft Bas zich vooral gefocust op het uitwerken van een nieuwe module binnen de applicatie; Bouwprojecten. Met deze module kan een bouwproject eenvoudig worden uitgezet in de tijd om zo tot een liquiditeitsprognose te komen. De komende tijd ligt de focus op het verbeteren van de gebruikerservaring en het gebruiksgemak van de applicatie.

Bas heeft de HBO opleiding Vastgoed en Makelaardij gevolgd, waarin hij zijn affiniteit met rekenen aan vastgoed kon ontplooien. Na zijn opleiding, startte hij als investment analist bij Meyer Realty Partners. Daar heeft hij veel ervaring op gedaan ten aanzien van het doorrekenen en analyseren van vastgoed met behulp van rekenmodellen. Daarna is hij werkzaam geweest bij Bouwfonds Investment Management als fondsanalist, waarin hij de fondsmanager van meerdere commerciële vastgoedfondsen ondersteunde. Naast het verder verdiepen in het ontwikkelen van rekenmodellen, heeft hij hier ervaring op gedaan op gebied van zowel fonds- als assetmanagement.

« Terug naar overzicht

Delen