Even voorstellen Maarten van Muijen

26/11/2018

Maarten van Muijen is Business Intelligence (BI) consultant bij Reasult. In deze rol houdt hij zich bezig met de realisatie van maatwerkrapportages en Microsoft Power BI-dashboards. Deze rapportages en dashboards maakt hij met name voor vastgoedontwikkeling (Reaforce). Bijvoorbeeld voor managementteams, afdelingshoofden en projectcontrollers.Maarten van Muijen

Maarten heeft de Hbo-opleiding Management, Economie en Recht aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd. Na afronding van deze opleiding werkte hij voor ACSI. ACSI is een reisorganisatie waar Maarten onder andere rapportages en tableau dashboards voor het management en de diverse afdelingen maakte. Bij deze organisatie legde hij de basis voor zijn huidige BI-consultancy rol.

Naast zijn werk bij ACSI en Reasult heeft Maarten in deeltijd de Master Managementwetenschappen aan de Open Universiteit van Nederland afgerond. Gedurende zijn Master heeft hij zich onder andere beziggehouden met topics als ‘Financial decision making’ en ‘Integrated Reporting’. Mede door zijn ervaringen en opgedane kennis gedurende zijn studies is hij in staat om de informatiebehoeften van de verschillende Reaforce stakeholders te vertalen naar BI-oplossingen.

Aangezien mooie en goede informatievoorziening steeds belangrijker wordt binnen organisaties neemt de vraag naar geavanceerde BI-oplossingen alsmaar toe. Maarten volgt de BI-trends op de voet om de Reasult klanten goed van dienst te kunnen blijven zijn!

 

« Terug naar overzicht

Delen