Even voorstellen Sander Rutte

01/06/2021

Sander RutteVanaf 1 april is Sander Rutter business consultant voor de software voor vastgoedontwikkeling. Hij begeleidt implementaties bij klanten en verzorgt ook pre- en after sales. Daarnaast richt hij zich op productmanagement rondom de software voor Financial Planning & Analyse. Sander werkt al 30 jaar in de vastgoedsector. Hiervoor was hij onder meer werkzaam bij Blauwhoed, Jones Lang LaSalle, KPN real Estate, Matrix Bouw en ontwikkeling, Wijngo Holland. Naast finance controlling lag daarbij zijn focus ook op IT-processen, een ideale combinatie voor zijn rol bij Reasult.

Na zijn afronding van de HEAO-BE opleiding heeft Sander gewerkt in verschillende vastgoed specialismen. Hij startte bij Blauwhoed/Eurowoningen als projectcontroller voor de projectontwikkeling. Hierbij werkte hij zowel in de woningbouw en bij Blauwhoed in de utiliteitsbouw. Hij was actief betrokken bij de verkooptrajecten van de ontwikkelde kantoren en winkelcentra aan de institutionele beleggers.
Vervolgens was hij financieel manager bij het Spoorweg pensioenfonds op de vastgoedafdeling. Hij heeft daarbij veel vastgoed berekeningen en waarderingen beoordeeld.

De afgelopen 13 jaar werkte Sander bij Jones Lang LaSalle bij het vastgoedbeheer. Als MT lid was hij verantwoordelijk voor de financiële zaken maar ook de IT-processen. Ook heeft hij als systeembeheerder van REMS de nodige ervaring opgedaan in de samenwerking met diverse softwareleveranciers. In het bijzonder bij de migratie van on-premisses naar SAAS.
Bij Tetris Design and Build één van de dochterondernemingen van JLL, was hij verantwoordelijk voor het opzetten van de financiële afdeling. Tetris richt zich op het de gehele kantoorinrichting voor de huisvesting van huurders.

« Terug naar overzicht

Delen