Grote Duitse ontwikkelaar, Kondor Wessels, start met Reasult

05/11/2015

Kondor Wessel is een grote Duitse projectontwikkelaar die aan de slag gaat met Reaforce. Reaforce ondersteunt het volledig projectontwikkelingsproces en biedt tevens diverse prognosemogelijkheden en financiële analyses. Van de verschillende locaties zijn alle projectgegevens in een centrale database beschikbaar. “Eindelijk weg van verschillende tabellen die nauwelijks consolideerbaar zijn en geen eenduidige resultaten geven. Alle medewerkers werken nu met dezelfde gegevens, cijfers en analyses die dus altijd helder en beschikbaar zijn”, zegt Laurens Hegeman, Managing Director bij Kondor Wessels.

Argumenten voor het gebruik van Reaforce zijn de uitgebreide rapportagemogelijkheden en de gemakkelijke koppeling met de bestaande financiële systemen, “Reaforce is de perfecte tool voor ons op de lange termijn cashflow prognoses te maken. Door de aansluiting op ons financiële systeem, hebben we de mogelijkheid om voortdurend de prognoses te vergelijken met de werkelijke cijfers. Omvangrijke bouwprojecten kunnen zo efficiënter worden gecontroleerd en geoptimaliseerd.”, zegt Hegeman.

Over Kondor Wessels

Kondor Wessels biedt projectplanning, -ontwikkeling en bouwuitvoering onder één dak. De gebundelde krachten in projectontwikkeling en bouw leidt tot synergie die zorgen voor snelle en kosteneffectieve hoogwaardige bouwmogelijkheden. Net als een enorme schat aan ervaring die Kondor Wessels ook graag adviserend inzet. Met dit bouwteam-model is de duurzaam opererende onderneming met een Duits Nederlandse bedrijfscultuur al 20 jaar zeer succesvol op de Duitse vastgoedmarkt. 300 medewerkers beleven deze teamgericht filosofie waaronder ook de samenwerking met langdurige partners.


Aart Zandbergen, CEO van Reasult over de uitbreidingsplannen: “In onze thuismarkt Nederland, zijn onze softwareoplossingen in de branche ‘state of the art en werken grote ontwikkelaars en bouwers al jaren met onze software. Nu gaan we ook de Duitse markt veroveren”.

« Terug naar overzicht

Delen