Havenbedrijf Rotterdam kiest voor Reasult Asset Management Systeem

05/03/2021

Havenbedrijf Rotterdam heeft eind 2020 na een grondige selectie het Asset Management systeem van Reasult aangeschaft ter ondersteuning van strategische sturing van hun vastgoedportefeuille. Met de Reasult software kan Havenbedrijf Rotterdam scherp sturen op waarde en ontwikkeling van de vastgoedportefeuille. De software ondersteunt bij portefeuille- en scenarioanalyses, kasstroomprognoses, budgettering en rapportages.

Na een Europese aanbesteding waarbij meerdere oplossingen zijn bekeken heeft Havenbedrijf Rotterdam gekozen voor de Reasult oplossing. “Reasult is een bewezen softwareontwikkelaar, waarvan de software breed in de Nederlandse vastgoedmarkt wordt gebruikt en het stelt ons in staat onze assetmanagement werkzaamheden verder te professionaliseren. Ook de goede workflow ondersteuning is een belangrijke overweging in de keuze voor Reasult.“ aldus Ria Hoogendoorn, Asset Manager bij Havenbedrijf Rotterdam.

De komende drie maanden werken Havenbedrijf Rotterdam en Reasult intensief samen om de Reasult Asset Management oplossing te implementeren. Hierbij wordt de software van Reasult gekoppeld aan de bestaande systemen van Havenbedrijf Rotterdam en wordt het Reasult Asset Management Systeem specifiek voor Havenbedrijf Rotterdam ingericht.

Jan Zwerink, senior accountmanager bij Reasult zegt hierover: “Wij zijn bijzonder trots dat Havenbedrijf Rotterdam voor ons heeft gekozen. Het Havenbedrijf biedt een breed pallet aan vastgoedtypen zoals opslag, kantoren en logistiek in een innovatief en internationaal speelveld.“

« Terug naar overzicht

Delen