Interface tussen de software van Reasult en Planon

18/01/2022

Binnen het vastgoedproces wil je graag alle vastgoeddata op zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau aan elkaar gekoppeld hebben. Daarom zorgt Reasult voor een goede interface tussen verschillende softwarepakketten. Sinds kort is er een interface tussen het property systeem van Planon en de Reasult software voor asset– en taxatiemanagement. Actuele data van de bestaande vastgoedportefeuille uit het Planon propertysysteem worden naar de Reasult software gestuurd.

Budgettering, acquisitieplanning of scenarioberekeningen

Wanneer er in de Reasult software bijvoorbeeld budgetteringsrondes, acquisitieplanning of scenarioberekeningen zijn gemaakt dan wordt deze verrijkte data weer teruggestuurd naar de Planon software. Hiermee zijn de verschillende stappen in het vastgoedproces gestroomlijnd en veel efficiënter. Hiermee ondersteunen we de gehele vastgoedketen.

Planon Property Management software

De Planon Property Management software ondersteunt vastgoedeigenaren en managers door de operationele property managementprocessen te automatiseren rondom vastgoed data, verhuurbare eenheden, leasecontracten, huurders en gebouwonderhoud. Meer informatie over Planon vind je op https://planonsoftware.com/nl/

 

« Terug naar overzicht

Delen