Interview – Het belang van ESG voor de vastgoedsector

17/10/2022

Voor vastgoedbedrijven is ESG (Environment, Social & Governance) steeds meer noodzaak. Onder meer door regelgeving maar ook stakeholders die waarde hechten aan ESG.

Daarom is Reasult een interviewreeks gestart met experts op dit gebied. In dit interview spreken we Nathalie PERRIER, Sustainability VP bij Planon.

Wat betekent ESG voor vastgoedorganisaties? Wat zijn de learnings tot nu toe en hoe kunnen we bijdragen aan ESG? We vragen het aan expert Nathalie Perrier.

This interview is also available in English  Read more

Nathalie Perrier – Sustainability VP Planon

Nathalie Perrier werkt al 16 jaar bij Schneider Electric, een wereldwijde leider in digitale transformatie van energiebeheer en automatisering. Schneider Electric heeft de afgelopen 15 jaar duurzaamheid centraal staan in haar strategie en werd in 2021 uitgeroepen tot ’s werelds meest duurzame onderneming. In het kader van het strategische partnerschap tussen Planon en Schneider Electric, leidt Nathalie Perrier de ontwikkeling van een gezamenlijke strategische propositie voor slimme en duurzame gebouwen. Ze helpt Planon ook om haar ESG-strategie en commitment als bedrijf vorm te geven. Planon biedt hèt softwareplatform voor vastgoedmanagement en facility management.

 

Lees dit interview

 

 

 

« Terug naar overzicht

Delen