Interview Martijn Luchjenbroers, VolkerWessels

04/12/2020
Sander Janssen Reasult

Sander Janssen – Director Reasult

Het vakgebied Projectontwikkeling is onderwerp van gesprek in een reeks ‘Lets Talks’ met een aantal toonaangevende ontwikkelaars in Nederlands. Het vakgebied is complex, interessant en verandert ook. Sander Janssen, director bij Reasult gaat in gesprek met diverse ontwikkelaars in Nederland waaronder VolkersWessels en Wilma.

“Als ontwikkelaar ben je een generalist, het schaap met 5 poten. Je hebt liefde voor architectuur, bent cijfermatig onderlegd, begrijpt juridische zaken, hebt bouwkundig inzicht maar bovenal moet je goed kunnen communiceren. “Dat zegt Martijn Luchjenbroers, Directeur bij VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling Nederland.

Voor deze Let’s Talk spreekt Sander met Martijn Luchjenbroers, Directeur bij VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling Nederland. VolkerWessels is een toonaangevende, landelijk werkende bouwonderneming die een zeer breed scala aan projecten realiseert. Van grote woningbouwprojecten, kantoren op de Zuidas naar een dierentuin en terug naar rijwoningen in uitleggebieden.

In dit interview spreken Sander en Martijn over het vak projectontwikkeling,Plannen cashflow de eigenschappen van een projectontwikkelaar, de rol van de projectontwikkelaar en de veranderingen in het vak.

Lees dit interview met Martijn Luchjenbroers

 

 

 

« Terug naar overzicht

Delen