Kansen voor ontwikkelaars – een interview met Pieter den Boer

08/01/2021
Sander Janssen Reasult

Sander Janssen – Director Reasult

In de reeks ’Lets Talk’ interviewt Sander Janssen, director bij Reasult, ontwikkelaars over hun vakgebied. Hij gaat in gesprek met diverse ontwikkelaars in Nederland waaronder VolkersWessels, AM en Wilma.

Ontwikkelaars met diverse achtergronden vertellen over hun vak en de vastgoedsector. Wat speelt er, hoe ging dat jaren geleden en waar gaan we naar toe? Allemaal onderdelen die in deze interviews aan bod komen.

Het meeste recente interview is met Pieter den Boer, één van de oprichters van Reasult, inmiddels alweer ruim 20 jaar geleden. Daarvoor was hij al jaren als ontwikkelaar en ondernemer actief in de vastgoedsector.

Pieter den Boer - ontwikkelaar“Om Nederland in beweging te krijgen is er een nieuw type ontwikkelaar nodig die nog breder denkt maar ook een overheid die meer een regierol op zich neemt. Dan heb ik het over een langjarige structuurplannen voor grote grondgebieden. Waar komen windmolens en zonneparken, de natuurgebieden, waterberging, woningen et cetera? Dat zou allemaal integraal opgelost moeten worden.” aldus Pieter den Boer.

Lees dit interview met Pieter den Boer

 

 

 

« Terug naar overzicht

Delen