Kick off Real Estate Management Platform

24/06/2022

Op dinsdag 31 mei organiseerde Reasult een klantbijeenkomst met gebruikers van de Reasult Assetmanagement oplossing op het kantoor van Schneider Electric in Hoofddorp. Tijdens deze dag presenteerden we onze plannen voor het Real Estate Management platform. Het was ook de aftrap van het Customer Involvement Programm van Reasult.

Met de gebruikers is besproken hoe Reasult een cloud-gebaseerde oplossing bouwt. Deze oplossing ondersteunt de volledige levenscyclus van het ontwikkelen en beheren van vastgoed. De open architectuur maakt databeheer flexibel, schaalbaar en geïntegreerd.

 

Klaas Bosma introduceerde de visie en het Platform Vastgoedbeheer. Daan Berghmans legde het proces uit, de roadmap en introduceerde het Customer Involvement Program. Thijmen Straatman liet zien hoe het Real Estate Management Platform eruit komt te zien. Nathalie Perrier, Sustainability VP bij Planon, presenteerde een ESG-sessie.

Deze bijeenkomst was ook de aftrap van het Customer Involvement Program, waarin Reasult samen met klanten de oplossing verder ontwikkelt. Ieder kwartaal worden er gebruikersgroepen georganiseerd waarin de voortgang wordt besproken. Er zijn ook expertgroepen die een specifiek onderwerp bespreken, zoals het taxatieproces of de budgettering.


Het was heel fijn om zoveel klanten weer bij elkaar te hebben en elkaar te ontmoeten. Er kwamen veel positieve reacties binnen. Kortom, het was een bijzonder geslaagde middag.

« Terug naar overzicht

Delen