Korte terugblik Reasult seminar

19/11/2018

Donderdag 15 november was het jaarlijkse Reasult seminar. Dit jaar was het thema Real Estate Intelligence met een zeer interessant programma. We hebben van diverse klanten woorden gehoord als ‘super interessant’, ‘heel indrukwekkend’ en ‘erg leerzaam’.

Bekijk hier de korte terugblik

Data, Artificial Intelligence en Platforms

Een aantal onderwerpen kwamen gedurende de dag op verschillende manieren terug: Data, Artificial Intelligence en Platforms.

Deborah Nas, hoogleraar TU Delft en trendwatcher, nam ons mee in de belangrijkste ontwikkelingen die we nu en de komende jaren in de vastgoedsector zien. Ze heeft ons ook laten zien hoe moeilijk het is om die veranderingen te omarmen en welk rol leeftijd en referentiekader daarin speelt.

Wendy Verschoor, voorzitter RICS en directeur Videres, heeft ons in blik in de toekomst van de vastgoedprofessional gegeven.

Aart Zandbergen (CEO Reasult) en Bastiaan van de Mijl (Productmarketing Director) schetsten de ontwikkelingen bij Reasult waarbij we onze platformplannen hebben gelanceerd. Hiervoor ontvingen we veel lovende reacties.

Na de pauze waren er drie sub sessies met allemaal interessante en concrete voorbeelden van data en AI-ontwikkelingen bij VolkerWessels, Woningstichting Mooiland en Locatus.

Tot slot nam Gert-Jan Poortman (voormalig Volvo Ocean race Zeiler) ons mee in digitale wereld van de Volvo Ocean race. Een hele mooie parallel met data, strategie en keuzes maken in de zeilwereld.

Kortom een middag boordevol inspiratie, kennisdelen en gesprekken waar iedereen zeer positief op terugkijkt. Binnenkort volgt de uitgebreide after movie.

« Terug naar overzicht

Delen