Leeuwenpoort Ontwikkeling kiest voor Reaforce

21/03/2016

Leeuwenpoort Ontwikkeling, als onderdeel van de MeyerBergman groep, investeert in het behoud van industrieel, binnenstedelijk en landelijk historisch vastgoed. Door pragmatisch, creatief en onconventioneel over historisch vastgoed na te denken, behoudt zij het goede en creëert nieuwe kansen met een knipoog naar het verleden. Leeuwenpoort boogt op meer dan 45 jaar kennis en ontwikkel expertise, opgebouwd binnen de MeyerBergman groep.

Een van de aansprekende projecten welke Leeuwenpoort (samen met VolkerWessels) in portefeuille heeft betreft landgoed Schakenbosch. Ook zijn zij vlak voor einde van vorig jaar door het Rijksvastgoedbedrijf geselecteerd als één van vier partijen die in de gelegenheid
worden gesteld om nadere uitwerking te geven aan het door hen ingediende plan (made by Holland) voor de toekomst van Paleis en Landgoed Soestdijk.

Leeuwenpoort kiest voor de gehele Reaforce Suite, namelijk Gebouw-, Grond, Gebiedsontwikkeling en Rapportage & Analyse op project en portefeuilleniveau. Eugen Kool, financieel adviseur bij Leeuwenpoort, kent de oplossingen van Reasult bijzonder goed en heeft goede ervaringen uit het verleden. Een keuze voor een professionele bedrijfsvoering, gekenmerkt door gedegen berekeningen aan projecten en goed onderbouwde besluitvorming die geborgd is in de diverse stadia van de complexe projecten in ontwikkeling. Aan elk project wordt intensief gerekend in vele varianten zonder op enig moment te moeten zoeken naar de spreadsheets die net niet de actualiteit presenteren of zelfs kostbare fouten bevatten.

« Terug naar overzicht

Delen