Nieuwe collega Pascal van der Kwartel

15/04/2022

Onlangs is Pascal van der Kwartel als Business Consultant bij Reasult gestart. Hij is aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten van onze oplossingen voor Projectontwikkeling. Pascal heeft de ideale achtergrond in vastgoedmanagement en bouwinformatica. De afgelopen jaren is hij vooral actief geweest in de retail sector met focus op veranderingsprocessen.

Pascal deed de studie Vastgoedmanagement en Bouwinformatica’ aan de Technische universiteit van Eindhoven. Hij heeft zich tijdens deze studie gespecialiseerd in rentabiliteitsprognoses van vastgoedobjecten.
Na zijn studie heeft hij jarenlang in de retail sector gewerkt waar hij verantwoordelijk was voor de algehele performance van alle versafdelingen voor een groot aantal supermarktfilialen. Vanuit deze functie heeft hij vele veranderings- en verbeteringsprocessen geleid, trainingen en opleidingen verzorgd en zich beziggehouden met tal van coachende activiteiten.

Pascal wilde echter niets liever dan terugkeren naar de wereld die hij altijd het meest heeft geambieerd, de vastgoedsector, opererend op het snijvlak van finance en ict. Voor hem bestond dan ook geen enkele twijfel dat hij in Reasult de ideale organisatie heeft gevonden.

De combinatie van zijn specialistische vastgoedstudie enerzijds en zijn sterke procesmatige handelswijze en bedrijfskundige vaardigheden anderzijds, zijn ideaal in zijn rol als Business Consultant bij Reasult.

« Terug naar overzicht

Delen