Nieuwe klanten: Edmond de Rothschild, Hoorne Vastgoed, Hines en Saense Heeren

19/04/2022

De afgelopen tijd verwelkomen we weer diverse nieuwe klanten. Vastgoedbelegger Edmond de Rothschild REIM Benelux is gestart met het Reasult Asset Management Systeem. Daarnaast zijn Hoorne Vastgoed, Hines en Saense Heeren projectontwikkeling gestart met de Reasult software voor projectontwikkeling.

Edmond de Rothschild Edmond REIM

Edmond de Rothschild Edmond REIM is het managementbedrijf voor vastgoedbeleggingen binnen de Edmond de Rothschild-groep en is een financiële instelling gespecialiseerd in private banking en vermogensbeheer. Binnen Edmond de Rothschild REIM Benelux wordt het Asset Management systeem geïmplementeerd voor het European Industrial and Logistics Fund en groeit snel.

Hoorne Vastgoed

Hoorne Vastgoed is oorspronkelijk de vastgoedtak van zusterorganisatie Vomar Voordeelmarkt. Sinds 2009 is het een zelfstandig bedrijf en is het gehuisvest in een gerestaureerde boerderij in Uitgeest. Een plek die veel vertelt over wie ze zijn: een transparant en laagdrempelig familiebedrijf met ondernemersgeest, lef en ‘familiegevoel’ in het DNA.
Dankzij succesvolle ontwikkelingen in eigen beheer en gerichte aankopen, bouwde Hoorne Vastgoed een aanzienlijke beleggingsportefeuille op. Het werkgebied van Hoorne Vastgoed omvat de provincies Noord-Holland, Flevoland, Zuid-Holland en een deel van Utrecht.

Hines

Hines is met ruim $ 90 miljard assets under management één van de grootste particuliere vastgoedbeleggers en -beheerders ter wereld. Sinds 2017 is deze vastgoedonderneming ook actief in Nederland en beheert men een vastgoedportefeuille van ruim $ 830 miljoen. Hines Netherlands gaat de software voor projectontwikkeling gebruiken.

« Terug naar overzicht

Delen