Nieuwe releases Taxatiemanagementsoftware

28/06/2016

De afgelopen maanden zijn er twee releases van de Taxatiemanagementsoftware (4.1. en 4.2) uitgebracht. Versie 4.1. stond in het teken van het Waarderingshandboek. Versie 4.2 staat in het teken van de reglementen van de NRVT.

Waarderingshandboek

Naast, de in het begin van dit jaar opgeleverde ‘full’ versie van het waarderingshandboek, is ook een basiswaardering in gebruik genomen. Ook is het sjabloon opgeleverd voor het marktwaarde deel van de dVi aanlevering aan Corpodata.

NRVT

Release 4.2 staat in het teken van de reglementen van de NRVT en biedt de taxateur extra comfort om te voldoen aan de reglementen. Onder andere: meer mogelijkheden om de waardering te onderbouwen, extra mogelijkheden voor verslaglegging en het rapport volledig digitaal te genereren.

Daarnaast hebben taxateurs nu direct zicht op de oude marktwaarde tijdens het invoeren van de parameters. Binnenkort zijn de release notes beschikbaar. Voor vragen kunt u terecht bij uw accountmanager.

Gebruikersoverleg Reasult Taxatiemanagementsoftware
Deze release is mede tot stand gekomen in overleg met de taxateurs en de beleggers. Ontwerpen zijn vooraf besproken en taxateurs en beleggers hebben samen de functionaliteit getest. In komende gebruikersoverleggen wordt nog een uitbreiding van de NAR berekening besproken.

« Terug naar overzicht

Delen