Reasult in top 10 best pratices digital real estate in Duitsland.

25/09/2018

De afgelopen zomer publiceerde het tijdschrift Immobilienmanager een top 10 van best pratices van digitalisering in de vastgoedsector in Duitsland. Als eerste voorbeeld wordt genoemd Reasult, in combinatie met stadsontwikkelingsgemeente Herford. Herford heeft de software van Reasult ingezet bij de herontwikkeling van een groot kazerneterrein.

Het tijdschrift Immobilienmanager is het maandelijkse vak- en opiniemagazine voor de beslissers in de vastgoedsector in Duitsland. Op basis van een uitgebreid onderzoek komen ze tot 10 bewezen digitale projecten in de vastgoedsector.

 

Stadtentwicklungsgesellschaft Herford

De Hanzestad Herford heeft ongeveer 66.000 inwoners en ligt in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. SEH (Stadtentwicklungsgesellschaft Herford) had ongeveer 41 hectare beschikbaar voor herontwikkeling. Hierin wordt een geïntegreerd stadsconcept ontwikkeld bestaande uit een campus, woningen, winkels, recreatie en een volledige infrastructuur. In totaal bevat het concept 140 projecten over een periode van tien tot twintig jaar. Het is een gigantisch programma waarbij de software van Reasult gebruikt wordt ter ondersteuning van het gehele projectcontrole proces. Denk hierbij aan de monitoring van de kosten, variantanalyses, kasstroomprognoses alsmede de documentatie en rapportage die nodig zijn voor de beslissingsondersteuning.

Een verkort artikel van deze top 10 best practices staat hier  https://www.digitalrealestate.ch/digital-real-estate-top-10-deutschland/ 

« Terug naar overzicht

Delen