Reasult naar Zwitserland

15/02/2019

Het nieuwe jaar bij Reasult begon zeer veelbelovend want we hebben onze eerste klant in Zwitserland met de Steiner Investment Foundation. Steiner Invest is 100% dochter van één van de meest toonaangevende projectontwikkelaars in Zwitserland namelijk Steiner AG. De implementatie van de Reasult software voor vastgoedontwikkeling is reeds in volle gang. 

Steiner AG, gevestigd in Zürich, werd opgericht in 1915 en heeft meer dan 1.200 woonprojecten, 540 kantoorpanden, 45 hotels en 150 infrastructuurfaciliteiten gebouwd, waaronder universiteiten, scholen, ziekenhuizen, gevangenissen en bejaardentehuizen.

Steiner Invest ontwikkelt voornamelijk woningen voor eigen portefeuille en deels verkoop in Zwitserland. Veel van de activiteiten die gepaard gaan met de ontwikkeling en ook de realisatie besteden zij uit. SteinerInvest SchweizDe werkzaamheden zijn vooral gericht op de acquisitie, planvorming en voorbereiding. Daarnaast hebben ze een uitgebreide rapportageverplichting richting de deelnemers in het investeringsfonds waaronder ook pensioenfondsen.

« Terug naar overzicht

Delen