Reasult Projects uitproberen?

08/06/2021

We hebben onze softwareoplossing voor projectontwikkeling in een nieuw jasje gestoken. Met een nieuwe naam Reasult Projects en 3 edities waaruit je kunt kiezen. Als je onze software voor projectontwikkeling nog niet kent dan is het nu een goed moment om kennis te maken. Je kunt Reasult Projects 30 dagen vrijblijvend uitproberen.

Probeer het nu zelf!

 

Wat is Reasult Projects?

Met de Reasult projects beoordeel je snel en goed de haalbaarheid van projecten en houd je controle over voortgang van planning, kosten, opbrengsten, resultaat, rendement en risico. De Reasult software ondersteunt het ontwikkelproces van eerste haalbaarheidsanalyse tot oplevering. Met de invoer van enkele gegevens zoals bouwprogramma, verkoopwaarde, kom je tot een eerste inschatting van kosten, opbrengst en rendement. Kasstromen worden in de tijd uitgezet. Je kunt meerdere scenario’s vergelijken of specifieker rekenen.
Projectontwikkeling software

 

Ken of gebruik je onze software al?

Ontdek dan eens de nieuwe mogelijkheden zoals het partnership met Pricehubble of managed hosting. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op >>>

« Terug naar overzicht

Delen