Reasult Rapportage & Analyse platform nu ook beschikbaar op Taxatiemanagement

08/04/2019

Het Reasult Rapportage & Analyse platform (R&A) wordt al jaren met groot succes ingezet op onze software voor vastgoedontwikkeling en assetmanagement. We breiden dit nu uit naar Reasult Taxatiemanagement. Met dit R&A platform wordt het nog eenvoudiger om rapportages te maken en data te ontsluiten. We vertellen u er graag meer over.

Rapportage & Analyse platform

Binnen de Reasult Rapportage en analysetaxatiemanagementsoftware zijn diverse standaard en bedrijfsspecifieke rapportages beschikbaar. Met de aansluiting aan het Reasult R&A krijgt u nog meer mogelijkheden gebaseerd op de vertrouwde en flexibele Microsoft technologie. Hiermee maakt u iedere gewenste rapportage en analyse die ook nog eens mooi gevisualiseerd is. De data wordt automatisch ingelezen vanuit verschillende systemen en uw analyses en rapportages staan centraal opgeslagen. Zo rapporteert u snel en goed zowel in- als extern.

Zelf met de data aan de slag

We zien een toenemende behoefte om zelf met data aan te slag te kunnen. Met het R&A platform ontsluit u alle data eenvoudig in een Excel template zodat u makkelijk kunt filteren en analyseren. Deze template wordt als draaitabel aangeleverd en biedt daarmee alle vrijheid van Excel.

Actuele data en een open en leesbare datalaag

De data komt rechtstreeks uit de onderliggende database. U heeft daarmee altijd gemakkelijk de meest actuele data tot uw beschikking. Kortom alleen de voordelen van Excel. Naast de data uit Reasult taxatiemanagement kunt u ook data van uw eigen BI-Clients aansluiten. Denk hierbij aan SAP, Tableau, QlikView etc. Het R&A platform heeft namelijk een open en leesbare datalaag die door Reasult is gedocumenteerd. Zo ben u volledig vrij uw eigen output te maken.

Rapportage Analyse Platform

Mooie en handige visualisatiemogelijkheden

Met behulp van Microsoft PowerBI zijn de mogelijkheden van datavisualisaties en dashboards enorm en het ziet er erg mooi uit. Microsoft PowerBI is gebruiksvriendelijke tool hiervoor gebleken. Voor een voorbeeld hiervan, lees dan deze Vestia case >>>

De voordelen op een rij:

Vragen of meer informatie?

Het R&A platform is beschikbaar voor Reasult Taxatiemanagement voor beleggers en woningcorporaties. Wilt u meer informatie hierover neem dan contact met ons op.

Contact

 

 

« Terug naar overzicht

Delen