Reasult software cloud: gemakkelijk en snelle toegang tot al onze applicaties

26/03/2021

Recent hebben we de hosting van onze applicaties volledig vernieuwd. Alle software vind je in een overzichtelijk portaal dat draait op de nieuwste technologie. In de Reasult software cloud staan alle applicaties op een rij en log je maar één keer in (single-sign-on). Het voordeel is dat het heel gemakkelijk en veilig werkt. Al je applicaties staan bij elkaar, de performance is veel beter en alle informatie over de software vind je op één plek. Zo zie je direct welke releases er zijn, kun je contact zoeken met de Servicedesk of raadpleeg je gemakkelijk onze kennisdatabase. Bovendien is het op ieder device te gebruiken. We ontzorgen je technisch omdat wij het beheer voor jou uit handen nemen. We lichten het hieronder graag even toe.

“We zijn heel blij met de nieuwe software portal. Het inloggen is snel en eenvoudig dus ik merk dat ik vaker even snel wat nakijk, wijzig of opzoek in een project. Dat werkt erg fijn.” Henk Robbertsen, Projectdirecteur/-ontwikkelaar Wilma Wonen

Reasult software cloud

 

Na de overstap van het taxatiemanagementsysteem naar de nieuwe hosting oplossing werkt het gewoon goed. Alles functioneert zoals het zou moeten zijn en de performance is minimaal gelijkwaardig (ik denk zelfs ietsje beter). Het downloaden van de rapporten (zowel Excel als pdf) was in het begin even wennen maar dat gaat nu prima.” Dennis van de Kraak, Taxatie analist a.s.r. real estate

Reasult software cloud, alles in één overzicht

Op de software cloud staan alle Reasult applicaties en verschillende omgevingen bij elkaar. De gebruiker ziet alleen de applicaties waarvoor hij toegang heeft. Ook is de servicedesk direct benaderbaar, zowel voor de kennisbank als voor het indienen van een ticket.

Betere performance

De hardware is volledig afgestemd op het gebruik en daarmee is de performance van de software optimaal. Op basis van onze ervaringen zijn de specificaties ontworpen. De cloud omgeving wordt continu gemonitord waardoor we proactief kunnen bijsturen indien nodig. De data wordt standaard opgeslagen in een high end data center van SLTN in Nederland. Ook bieden wij de mogelijkheid om de data op te slaan in Microsoft Azure of Amazon Web Services.

“Voor Bouwinvest is de overgang naar de software cloud zeer soepel verlopen. We ervaren goede performanceverbeteringen. De uitwisseling van de bestanden gaat op een andere manier dus daar moeten we even aan wennen maar het werkt erg prettig.“ Dorien Engelen, product owner Bouwinvest

Ontzorgen en een optimale dienstverlening

We ontzorgen je technisch omdat wij het beheer voor jou uit handen nemen. Ook bij vragen of problemen kunnen we je daardoor snel eenvoudig ondersteunen.

Veilig en op elk device toegankelijk

De applicaties worden door middel van een ‘clientless rdp’ aangeboden. Hierdoor draait de software in een browser zonder dat lokale installaties nodig zijn. Dit maakt het mogelijk om op elk device de software te gebruiken. Bij de ingebruikname van onze nieuwe omgeving zijn uitgebreide testen uitgevoerd voor de veiligheid. Continue monitoring en periodieke testen zorgen ervoor dat de omgeving gegarandeerd veilig is en blijft.

Single Sign On

Jouw Microsoft account wordt gekoppeld aan de cloud omgeving. Dit zorgt voor gemak bij de gebruiker en voorkomt ook ongeoorloofd gebruik van de software.

De nieuwe Reasult cloud portal werkt heel prettig en tot heden zijn we zeer tevreden. Ook voor de taxateurs die de portal gebruiken werkt het goed.” Hakim Nasiri , Taxatie Analist a.s.r. real estate.

Communicatieverbetering

De Reasult software cloud biedt ook de mogelijkheid om direct met ons of met al jouw collega’s te communiceren. Wij houden je eenvoudig op de hoogte van releases, patches en dergelijke.

Onze partner SLTN

We zijn in 2020 overgestapt naar onze nieuwe partner SLTN. Inmiddels zijn ongeveer 20 klanten live op onze nieuwe omgeving. Dagelijks ervaren zij de voordelen van onze software cloud.

Meer informatie

Wil je ook gebruikmaken van de Reasult software cloud? Neem dan contact op met je accountmanager of Klaas Bosma, Director Development & Operations.

« Terug naar overzicht

Delen