Release Reasult Taxatiemanagement beleggers

01/06/2021

In juni is de jaarlijkse release van de Reasult Taxatiemanagementsoftware voor beleggers (Reaturn TM 5.2.). Hierin zijn de Rapportage & Analyse omgeving uitgebreid, download- en mailfunctionaliteit aangepast en andere gebruikerswensen doorgevoerd. Onder meer notificatiemails en extra onderbouwingen in het taxatierapport. Door het toenemende aantal gebruikers is er meer aandacht voor gebruikersgemak en performance. Zo is er een processcherm toegevoegd die de voortgang van onder meer het inlezen van data en verwerken van referenties. Vanaf het 3e kwartaal kunnen de beleggers en de taxateurs de ronde met de nieuwe functionaliteit doorlopen. We zetten hieronder op een rij welke verbeteringen er doorgevoerd zijn.

Inzicht in voortgang en een betere performance

Doordat de software door steeds meer gebruikers wordt gebruikt is de performance van het systeem een belangrijk onderdeel. Het inzicht verschaffen in de voortgang van bepaalde acties in de applicatie en het voorkomen dat vervolgacties alvast worden opgestart, helpt de gebruiker in het juiste gebruik van de applicatie. In de nieuwste release zijn hierin de volgende stappen gezet:

Reasult Taxatiemanagement status scherm

Reasult Taxatiemanagement status scherm

 

Verbeteringen op basis van gebruikerswensen

Reasult bespreekt voorafgaand aan de release met de gebruikers welke nieuwe functionaliteiten noodzakelijk of gewenst zijn. Hieronder een overzicht van de meest belangrijke verbeteringen:

Referentieoverzicht

Rapportage en Analyse (R&A)

Met elke release voor Reasult Taxatiemanagement breiden we eveneens de Rapportage en Analyse omgeving uit:

Download- en mailfunctionaliteit

Vanuit de software was het mogelijk om mails te versturen met daarin bijlagen van bijvoorbeeld de statusoverzichten, parameters of rapportages. Gebruikers ontvingen soms verschillende (grote) bijlagen in hun mailbox. Vanuit toenemende beveiligingseisen en het belastende proces op het systeem is de download- en mailfunctionaliteit grondig te herzien. Er worden nu alleen nog notificatiemails zonder bijlagen verstuurd en de gebruiker kan alles downloaden vanaf een pagina. Alles staat hiermee op een centrale en veilige plek.

MSCI template

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Terug naar overzicht

Delen