Release Reasult Taxatiemanagement voor beleggers

26/06/2018

Op 11 juni is Reasult Taxatiemanagement voor beleggers versie 4.11 uitgebracht. Hiermee is de Webapp nu ook voor beleggers beschikbaar. Voor corporaties was de Webapp al met de vorige versie gereleased. Voorafgaand aan deze release hebben onze product consultants onder taxateurs input verzameld om de functionaliteit nog beter aan te laten sluiten bij hun werk. Door de Webapp is ook de interface sterk verbeterd en helemaal van deze tijd. Met deze release is de eerste stap gezet voor een volgende release waarbij we het Reasult Rapportage & Analyse Platform ook uitrollen naar Taxatiemanagement.

User Interface verbeteringen

In deze release zijn diverse interface verbeteringen doorgevoerd waaronder een snelle navigatie via een zoekscherm. U kunt flexibeler informatie tonen op de schermen door kolommen en rijen te sorteren of verbergen. Door deze verbeteringen wordt specifieke informatie in de applicatie getoond terwijl het rapportage & analyse platform de mogelijkheid biedt de meest uitgebreide informatie te laten zien.

Uitrol Rapportage & Analyse Platform naar Taxatiemanagement

Het Reasult Rapportage & Analyse (R&A) Platform is in versie 4.11 beschikbaar en wordt per release verder uitgerold én uitgebreid naar het Reasult Taxatiemanagementsysteem. Hierdoor krijgt u veel meer mogelijkheden om uw eigen data te selecteren om vervolgens zelf eigen rapportages en analyses samen te stellen. Het voordeel is dat hierdoor de getoonde informatie in de applicatie zelf overzichtelijker is. En door alleen die data op het scherm te laten zien die op dat moment voor u van belang zijn, wordt de applicatie sneller. Kortom minder onnodige informatie, meer mogelijkheden en meer snelheid.

Hulp nodig bij het maken van rapportages?

Steeds vaker vragen klanten om extra hulp bij datamanagement of business intelligence vragen. Reasult heeft diverse BI-specialisten in huis die daarbij kunnen helpen.

« Terug naar overzicht

Delen