Release van Reasult Taxatiemanagementsoftware 4.16

26/11/2019

De release van Reasult Taxatiemanagementsoftware (versie 4.16) staat grotendeels in het teken van het Waarderingshandboek voor woningcorporaties. Daarnaast is de referentiemodule verbeterd, is er een WALS export beschikbaar en introduceren we een nieuw processcherm.

Begin december rollen we Reasult Taxatiemanagement versie 4.16 uit. Alle klanten hebben inmiddels een planning ontvangen. Deze snelle uitrol heeft als voordeel dat de corporaties ruim de tijd hebben voor het waarderingsproces richting de aanlevering voor de jaarrekening.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste wijzigingen die zijn doorgevoerd in de software.

Referentiemodule; referenties eenvoudig invoeren en beoordelen

De referentiemodule biedt in deze versie een gemakkelijke download van alle te taxeren complexen. Door de eenvoudige download en upload functionaliteit kun je referenties gemakkelijk invoeren, koppelen en beoordelen.

Overzetten van gegevens naar WALS

De gegevens uit Reasult Taxatiemanagement kunnen nu heel gemakkelijk overgezet worden naar WALS. Het output bestand wordt standaard geleverd binnen onze Rapportage & Analyse omgeving. Hierin is een rapport opgenomen met de data op verschillende tabbladen. Dit is getest bij Portaal, Vestia en Parteon.

Sneller in de applicatie en een nieuw procesoverzicht scherm

In deze nieuwe versie hebben we een aantal processen naar de achtergrond verplaatst zodat je als gebruiker direct verder kunt zonder te wachten totdat lopende processen zijn afgerond. Daarnaast zie je in een nieuw scherm het lopende procesoverzicht. Je ziet dan welke processen er rondom taxatiemanagement lopen en succesvol afgerond zijn de afgelopen 24 uur, prettig toch?

Reasult taxatiemanagement processcherm

De processen die hierin zichtbaar zijn:

Overige aanpassingen:

Overige dienstverlening

Voor corporaties komt er weer een drukke periode aan van handboekwijzigingen, dpi aanlevering en verantwoording waardeontwikkeling. Reasult biedt hiervoor ieder jaar een aantal extra diensten aan om u te ontzorgen zoals verklaring waardemutatie en de beleidswaarde waterval. Lees meer >>>

« Terug naar overzicht

Delen