Terugblik Corporatieplein

24/09/2021

Gisteren was het corporatieplein. Eindelijk na een lange tijd weer een mogelijkheid om elkaar op een beurs te ontmoeten.

Voor Reasult een geslaagde dag. We hebben goede gesprekken kunnen voeren met corporaties die de slag willen maken naar niet meer willen bouwen op spreadsheets maar juist controle willen hebben en naar een gestroomlijnd en efficiënt proces.

 

Gestroomlijnd & efficiënt proces op één plek

Het verbeteren van processen was onderwerp van gesprek op de beurs. Goede software is dan ook essentieel. Reasult was als enige aanbieder van software voor vastgoedontwikkeling aanwezig. Want wanneer je investeringsbeslissingen moet nemen dan wil je die niet baseren op spreadsheets.

Webinar voor corporaties

Op dinsdag 12 oktober organiseert Reasult een webinar waarin we laten zien hoe je overzicht houdt over de voortgang van planning, kosten, opbrengsten, resultaat, rendement en risico’s van projecten.

Ook laten we zien hoe je inzicht krijgt in kasstroompatronen en alle projecten consolideert naar een goed en snel samen te stellen portefeuilleoverzicht. Dit webinar is van 15.00 – 16.00 uur.

 

Meer informatie en aanmelden

 

 

 

« Terug naar overzicht

Delen