Terugblik Provada 2021

02/11/2021

Wij kijken terug op drie succesvolle Provada dagen. Wat fijn dat we onze klanten en relaties weer konden ontmoeten. Onze stand werd goed bezocht. Dit jaar organiseerden we dagelijks ontbijtsessies op de stand.

Video terugblik

Ontbijtsessies Projectontwikkeling

Zowel op dinsdag als op donderdag organiseerden we een ontbijtsessie met het thema ‘Projectontwikkeling – Op spreadsheets kun je niet bouwen’. In deze ontbijtsessie stond het beheren en voorspellen van kasstromen en inschatten van risico’s bij projectontwikkeling centraal. Aan bod kwam onder meer hoe je overzicht houdt over voortgang van planning, kosten, opbrengsten, resultaat, rendement en risico. Maar ook hoe je al je projecten consolideert naar een goed en snel samen te stellen portefeuilleoverzicht, inzicht krijgt in kasstroompatronen en overzicht houdt.

Het verbeteren van processen was onderwerp van gesprek op de beurs. Goede software is dan ook essentieel.

Lees meer over onze software voor projectontwikkeling

 

Ontbijtsessie Acquisitieplanning

Op woensdag was het thema van de ontbijtsessie ‘Acquisitieplanning, de start van vastgoedmanagement’. Gedurende het jaar ontstaan er mogelijkheden om vastgoed aan te kopen. Wanneer jij de kneepjes van het Asset Management vak goed beheert, kun je deze potentiële acquisitie doorrekenen. Wat wordt de impact van deze acquisitie op de portefeuille? Word deze er juist beter of slechter op? Eigenlijk is het die perfecte mix waar je op zoek naar bent. Hoe je kunt doorrekenen of je die perfecte mix te pakken hebt was het onderwerp van deze sessie.
Wil je meer hierover weten? Lees dan de blog van Collega Herman Groenewold.

Foto’s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Terug naar overzicht

Delen