Veel flexibiliteit in nieuwe release Reaforce voor vastgoedontwikkeling

29/03/2016

Er is een nieuwe release van Reaforce voor vastgoed(her)ontwikkeling uitgebracht. Deze nieuwe versie kenmerkt zich door flexibiliteit. Hieronder de belangrijkste nieuwe functionaliteiten van Reaforce 5.1 op een rij:

Flexibele kostenstructuur

De Reaforce kostenstructuur is nu flexibeler. Voorheen waren het aanvullen van regels binnen een bestaande structuur beperkt. Het is nu mogelijk om ook groepen en subgroepen aan de structuur toe te voegen of te verwijderen. Hiermee kan de kostenstructuur nagenoeg volledig naar eigen inzicht ingericht worden. Ook is het mogelijk om de kostenstructuur uit te breiden met kostengroepen specifiek gericht op renovatieportefeuilles, groot onderhoud, energieprojecten of specifieke andere behoeften.

Uitbreiding rekenmethodieken

De kosten voor een groot aantal kostengroepen respectievelijk kostenregels kunnen niet langer alleen worden berekend op basis van een vaste grondslag (bv. Architect als % van de bouwkosten of als bedrag), maar u kunt nu zelf uit een keuzelijst een berekeningsmethodiek te selecteren.

Termijnschema’s particuliere verkoop

In Reaforce 5.1 is het mogelijk een gespecificeerd termijnschema vast te leggen inzake het factureren van de opstaltermijnen aan particuliere kopers. Hierbij is het mogelijk om te werken met standaardsjablonen, bijvoorbeeld de standaard SWK-termijnregelingen.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze nieuwe Reaforce versie, neem dan contact op: info@reasult.com of 0318 – 67 29 30.

« Terug naar overzicht

Delen