Videoterugblik Reasult seminar Real Estate Intelligence

04/12/2018

Op donderdag 15 november organiseerde Reasult haar jaarlijkse Reasult seminar. Dit jaar met als thema Real Estate Intelligence. Een aantal onderwerpen kwamen gedurende de dag op verschillende manieren terug: Data, Artificial Intelligence en Platforms.

Bekijk hier de after movie

In deze video ook interviews met sprekers en deelnemers.

Reasult seminar Real Estate Intelligence

Prof. ir. Deborah Nas, Professor TU Delft & Trendwatcher, over de invloed van nieuwe technologieën op bedrijfsmodellen. Zij liet zien dat vooral op het gebied van Artificial Intelligence er al ongelooflijk veel plaatsvindt dat echt het werk van vastgoedprofessionals gaat verbeteren en veranderen. Die nieuwe technologieën worden niet direct door iedereen omarmt. Vaak vinden we het een beetje eng of onderschatten het potentieel.

Wendy Verschoor, voorzitter RICS Nederland, directeur Videres ging in op de impact van digitalisering; de impact op de vastgoedprofessional. De technologie verandert enorm en eigenlijk veel meer dan we denken raakt dat ook de vastgoed professional.

René de Groot, directeur DigiBase ging in op de transitie naar een data gedreven bouw- & vastgoed organisatie. DigiBase is een onderdeel van VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling. Die grote transitie biedt voor vastgoedorganisaties heel veel kansen.

Peter Nieland, directeur Locatus liet praktijkcases zien van de mogelijkheden van het combineren van data voor zo scherp mogelijke inzichten in de retailmarkt.

Roland Schweigl, FIA Manager Mooiland, ging in op data intelligence in de corporatiesector.

Namens Reasult vertelden CEO Aart Zandbergen en Director Productmanagement Bastiaan van der Mijl, de plannen en stappen in Real Estate Intelligence die Reasult maakt. Onder meer door de combinatie van Data, Artificial Intelligence en een nieuw Platform.

« Terug naar overzicht

Delen