VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling kiest voor de Reasult software

30/04/2018

VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling kiest voor de Reasult software-oplossing voor Vastgoedontwikkeling. Na een zeer grondig vooronderzoek heeft VolkerWessels de Reasult software geselecteerd voor al haar bouw- en ontwikkelactiviteiten. De software wordt ingezet voor geautomatiseerd en uniform prognosticeren. Dit is inclusief de managementinformatie op de verschillende rapportageniveaus: project, werkmaatschappij, regio en concern.

Maandelijks liquiditeit forecasten 

Hiermee kan VolkerWessels met een hoge frequentie (maandelijks) haar liquiditeit forecasten op basis van een driejaars-vooruitblik. Het geeft ze inzicht in prognose versus realisatie, draagt bij aan het verlagen van faalkosten en verhoogt de algehele effectiviteit en efficiency van het forecasting-proces. De implementatie van de software is inmiddels gestart.

Over VolkerWessels

VolkerWessels richt zich met haar activiteiten op het gebied van bouw- en vastgoedontwikkeling (BVGO) op het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en in standhouden van de gebouwde omgeving. De werkzaamheden van de diverse en soms zeer gespecialiseerde bouw- en vastgoedondernemingen binnen de BVGO-tak worden functioneel ondersteund vanuit vier BVGO-regio’s: Noord-Oost, West, Midden en Zuid.

« Terug naar overzicht

Delen