Volledig vernieuwd acquisitieproces in Release Reasult Asset Management

29/01/2021

Acquisitieproces vastgoedHet acquisitieproces is volledig vernieuwd in de nieuwe release van Reaturn Asset Management (Reaturn AM 6.0). Met deze versie kan een acquisitiemanager een acquisitie zowel individueel en als onderdeel van de portefeuille beoordelen. Van het doorrekenen van alternatieven, voorstellen indienen en goedkeuren tot aan vastlegging en rapportage.

Meer procesgericht werken

Reasult Asset Management is de weg ingeslagen om in de software het procesgericht werken meer te ondersteunen. In eerdere releases is al een belangrijke stap gezet met de introductie van het budgetteringsproces. Met deze release is dat voor het acquisitieproces gedaan, zodat deze perfect aansluit bij het werkproces van een acquisitiemanager.

Het volledige acquisitieproces van rekenen tot verkoop

Reasult Asset Management (Reaturn AM 6.0) ondersteunt het volledige acquisitieproces, zodat een gebruiker de acquisitie individueel en als onderdeel van de portefeuille kan beoordelen. Vanaf de allereerste fase, van het doorrekenen van mogelijke alternatieven, het indienen en goedkeuren van voorstellen tot aan de vastlegging en rapportage. Ook in een latere fase waarbij er een vergelijk gemaakt moet worden tussen de originele uitgangspunten/prognose en werkelijke resultaten.

De Reasult software biedt de mogelijkheid om de acquisitie objecten en verkochte objecten in de virtuele portefeuille op te nemen. Op deze manier wordt inzichtelijk wat voor effect de eventuele aan- en/of verkopen hebben op de cashflowprognose van een geselecteerde portefeuille.

 

Voorbeeldscherm best-worst case scenario

Best case and worst case acquistieproces

De onderdelen van het acquisitieproces

De functionaliteit ter ondersteuning van het proces bestaat grofweg uit de volgende onderdelen:

 

Vereenvoudigde gevoeligheidsanalyse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Terug naar overzicht

Delen