Extra diensten rondom waardemutatie, beleidswaarde en WALS gegevens

04/11/2019

Voor corporaties komt er weer een drukke periode aan van handboekwijzigingen, dpi aanlevering en verantwoording waardeontwikkeling. Reasult biedt hiervoor ieder jaar een aantal extra diensten aan om u te ontzorgen.

Deze diensten zijn:

Ik heb interesse in deze diensten

 

Verklaring waardemutatie

De verklaring verklaring waardemutatiewaardemutatie biedt een zeer gedetailleerde verklaring van de marktwaardeontwikkeling van de portefeuille tussen het begin en einde boekjaar 2019. Inmiddels een vertrouwde dienst van Reasult. Vanaf eind januari leveren wij deze analyse.

 

Beleidswaarde waterval

De beleidswaardeBeleidswaarde waterval waterval is een zeer interactief dashboard dat de aansluiting tussen markt- en beleidswaarde maakt. Door de vele filtermogelijkheden (type vastgoed, locatie, aggregatieniveau, maatschappelijke kenmerken) is het een krachtig dashboard om de inzet van het maatschappelijk kapitaal van de corporatie te evalueren. Dit dashboard is vorig jaar voor het eerst uitgeleverd. Het is mogelijk een update hiervan te maken. Vanaf eind januari is dit beschikbaar.

 

 

Overzetten van gegevens naar WALS

Veel klanten maken gebruik van WALS. Wij kunnen de gegevens uit Reasult Taxatiemanagement overzetten naar WALS. Dit is getest bij Portaal, Vestia en Parteon. De eerste reacties hierop zijn:

De output maakt het overzetten van gegevens naar Wals heel gemakkelijk, bovendien sluit de waarde van de woningportefeuille nagenoeg aan met een resterend verschil van 0,60%.

Het gegenereerde output bestand kan door ons 1:1 worden overgezet in Wals wat ons erg veel tijd bespaart. Bovendien sluit de waarde naadloos aan met een resterend verschil van 0,22%.

Het output bestand wordt standaard geleverd binnen onze Reporting & Analyse omgeving. Hierin is een rapport opgenomen met de data op verschillende tabbladen. Dit output bestand is beschikbaar vanaf eind januari 2020.

 

Extra opleidingen

Naast de gebruikelijk software opleidingen zijn er ook weer opfriscursussen.

« Terug naar overzicht

Delen