Amvest: het prognose- en budgetproces

Amvest managet een grote woningportefeuille, waarbij het financiële proces rondom de kasstromen, prognoses, budgettering, kosten en opbrengsten erg belangrijk is. Het analyseren van data en het managen van de datastromen spelen hierin een essentiële rol. Ter ondersteuning gebruikt Amvest hiervoor de software van Reasult.

Er zijn veel verschillende gebruikers, denk aan asset managers, portefeuille managers, technisch managers en externe property managers. Binnen dit proces was er behoefte aan meer inzicht en overzicht via gebruiksvriendelijke dashboards. Giel Soetens, Manager Business Support & Analytics bij Amvest, vertelt welke stappen hierin gemaakt zijn.

Lees dit interview met Giel Soetens

Giel Soetens, Manager Business Support & Analytics bij Amvest

Amvest Investment Management en taxatieprocessen

Case Assetmanagement

Dennis van Vugt, Financieel Directeur bij Amvest

Begin 2017 startte Amvest met een ambitieus project ter ondersteuning en verbetering van haar Investment Management en Taxatie processen. Amvest kent twee disciplines namelijk vastgoedontwikkeling (gebieds- en projectontwikkeling) en investment management (het beheer van beleggingsfondsen) en is specifiek gericht op de Nederlandse woningmarkt. In vier maanden tijd zijn zowel Reasult Assetmanagement als Taxatiemanagement live gegaan volgens planning. De volgende stap is de Vastgoedontwikkelingsoftware van Reasult

Lees dit interview met Dennis van Vugt