Plan je liquiditeitsbehoefte

Efficiënter de kasstromen van alle vastgoedprojecten managen in jouw Planning & Control cyclus? Met Reasult Financiële Planning & Analyse ben je altijd ‘In Control’! Deze nieuwe tool ondersteunt financials in vastgoedorganisaties met het efficiënt en goed forecasten. De liquiditeitsbehoefte op zowel project- als concernniveau is zeer nauwkeurig te plannen. De beste beslissing nemen was nog nooit zo gemakkelijk.

Ik wil graag een demo zien

 

 

Liquiditeit vastgoed Reasult Financiële planning

Hoe werkt het?

Om tot een goede liquiditeitsprognose te komen gebruik je de kasstromen van de onderliggende projecten. Deze kun je ook nog verrijken met niet-project gerelateerde kasstromen zoals algemene kosten, leningen, kapitaalstromen, fiscale afdrachten en ontvangsten. Door het geautomatiseerde proces werk je uniform en consistent en zijn de cijfers traceerbaar. Hierdoor heb je tijd voor analyse en rapportage en kom je tot een kwalitatief goede forecast van de cijfers. Dus geen verrassingen meer achteraf.

Reasult Financiële Planning

  • Bepaal de scherpst mogelijke liquiditeitsbehoefte

  • Verleg de focus van proces naar analysetijd

  • Maak snel overzichtelijke rapportages

  • Een efficiënte manier voor het goed forecasten

  • Traceerbare kasstromen en eenvoudig te delen

 

Meer weten?

Met de Reasult software voor vastgoedontwikkeling heb je voortdurend volledige controle over uw vastgoedprojecten. Meer over de Reasult software voor vastgoedontwikkeling.

Heb je behoefte aan advies of een ander vraag? Laat het ons weten.

Neem contact op

Luurt van der Ploeg VolkerWesselsVoor ons is het van belang betrouwbare prognoses te maken waarbij de input vanuit de projecten komt. Daarmee bereiken we standaardisatie en komen business en finance bij elkaar. Bovendien hebben we zowel prognose als actuals inzichtelijk in één systeem.

- Luurt van der Ploeg, CFO VolkerWessels Bouw en Vastgoedontwikkeling.