PROVADA 11-13 juni 2024

De PROVADA, dé jaarlijkse vastgoedbeurs in de RAI Amsterdam, is voor Reasult elk jaar een belangrijk evenement. De PROVADA leent zich uitstekend om te netwerken, onze relaties te ontmoeten, te borrelen en interessante inzichten op te doen over de actuele vastgoedmarkt. Daarom is Reasult jaarlijks aanwezig op de PROVADA met een eigen stand en een sterk eigen inhoudelijk programma, met lunchsessies en presentaties op verschillende podia.

Programma sessies

De PROVADA 2024 heeft als centraal thema ‘Real Connections, Real Value’. Ook dit jaar zorgen we voor een goed inhoudelijk programma en ruime mogelijkheden om te netwerken. We organiseren dagelijks lunchsessies.

Dinsdag 11 juni lunchsessie 12.15 uur:
From Sustainability to Profitability: ESG Strategies for Real Estate Investors
Redney Janssen en Hemant Soni – Planon

Woensdag 12 juni lunchsessie 12.15 uur
Data driven decision making: de balans tussen financiële haalbaarheid en duurzame ambities.
Mark Leijgraaff – Remit en Klaas Bosma – Reasult

Donderdag 13 juni lunchsessie 12.15 uur
Meer kwaliteit voor minder geld door meer grip op de keten en het ontwikkelproces.
Rob Buren – Bouwlab R&Do

Je vindt ons in Hal 12 standnummer 38a (tegenover PropertyNL).

Demo Real Estate Management Platform

Op woensdag 12 juni is er om 11.00 uur en om 14.30 uur een demo van ons Real Estate Management platform door Daan Berghmans.

Wil je graag op een ander moment een afspraak of demo plannen? Laat het ons weten.

 

Bekijk hier het volledige programma van de PROVADA >>>

Aanmelden

Meld je hieronder aan voor een lunchsessie.

 


Terugblik PROVADA 2023

We organiseerden twee exclusieve tekensessies met nieuwe gewaardeerde klanten. Een bijzonder moment was dat gebiedsontwikkelaar AM (onderdeel van BAM) besloot om de toonaangevende projectontwikkelingssoftware van Reasult te omarmen. En als klap op de vuurpijl ondertekende ook Woonzorg Nederland een samenwerking met Reasult. Twee feestelijk hoogtepunten.

Data-gedreven duurzaamheid

Elke dag verwelkomden we onze gasten met heerlijke lunchsessies op onze stand. Op de eerste dag, dinsdag, gaf Jan-Fokke Post, Solution Product Manager bij Planon, een interessante presentatie over data-gedreven duurzaamheid. Hij toonde een praktische benadering van vastgoeddata, de sleutel tot een duurzame toekomst!

 


Woensdag stond volledig in het teken van Real Estate Management 3.0. Daan Berghmans, Product Consultant bij Reasult, deelde zijn kennis over hoe je voorop blijft lopen in de branche. Met goed datamanagement en doelgerichte procesondersteuning maak je betere beslissingen en geef je jouw bedrijf een voorsprong.

 


De laatste dag gaf Auke Jan van der Hoek, Treasurer VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling, een sessie over financiële planning voor ontwikkelaars. Hij vertelde zijn ervaringen over het behouden van controle over kasstromen en projecten. Liquiditeitsplanning is geen eenmalige exercitie, maar een continu proces. Ontdek hoe je dit naadloos in jouw organisatie kunt implementeren, zodat je altijd een glashelder beeld hebt van de liquiditeit en weet wanneer er pieken en dalen zullen zijn.

 

Terugblik PROVADA 2022

In 2022 organiseerden we diverse sessies op de stand. Diverse thema’s kwamen aan bod, onder meer ESG, de rol van cashflows bij projectontwikkeling en de maatschappelijke ontwikkelopgaaf. Ook tekenden we een samenwerking met VanWonen.

Terugblik sessie over ESG

Bekijk alle video's en impressies van 2022

Terugblik Provada 2021

Bekijk hier de video terugblik van de Provada 2021.

Terugblik Provada 3, 4 en 5 november 2020

Anders dan voorgaande jaren gaat door het Coronavirus de vastgoedbeurs in 2020 niet door in de RAI, zoals we dat gewend waren. Van 3-5 november 2020 was de Provada Live beurs. Wij kijken terug op een geslaagde editie. Hieronder kun je de live streams die we gaven terugkijken.

Koningsdiscipline Projectontwikkeling

Inzichten van toonaangevende ontwikkelaars en onderzoekresultaten

Sander Janssen gaf deze sessie op Provada live.

Het vakgebied Projectontwikkeling wordt ook wel de ‘toughest discipline in real estate’ genoemd. Maar wat maakt projectontwikkeling nu zo uitdagend of complex? Was dat dan 10 jaar geleden anders? In deze sessie inzichten uit interviews met toonaangevende ontwikkelaars met input uit een Duitse marktstudie.

Voorspelbaar vastgoed

De strategische rol van finance in vastgoedontwikkeling

Deze sessie werd gegeven door Bastiaan van der Mijl.

Hoe houd je als organisatie grip op het rendement van vastgoedprojecten? Welke strategische rol heeft finance in een goed ingerichte planning & control cyclus. In deze sessie belichten we de belangrijkste taken die finance helpen een strategische partner te zijn en een blauwdruk voor een goed ingerichte planning & control cyclus.

Provada live 16 en 17 juni 2020

Reasult verzorgde tijdens de eerste editie op 16 en 17 juni livestreams met de thema’s: digitalisering in forecasting en financiële planning in crisistijd. Kijk ze hier terug:

Financiële planning

Wat zijn de top 3 do’s en don’ts?

Sander Janssen en Bastiaan van der Mijl gaven deze sessie op Provada live.

Veel vastgoedbedrijven kijken nu kritisch naar hun forecasting. Hoe kom je tot zinvolle financiële prognoses in deze tijd?

Deze kennis, geïllustreerd met een best practice van een financieel plan met dashboard en scenarioanalyse, delen wij in deze live stream tijdens de Provada live.

Digitalisering forecasting

Welke kansen liggen er voor beleggers en ontwikkelaars?

Deze sessie werd gegeven door Bastiaan van der Mijl.

In deze live stream leer je hoe digitaal jouw onderneming (al) is en waar kansen liggen voor digitalisering in financiële forecasting. Wij presenteren een groeimodel voor digitalisering en twee praktijkvoorbeelden van vastgoedbedrijven.

Meer informatie

De vastgoedsoftware van Reasult geeft al 20 jaar betere, gevalideerde informatie en analyses. Al uw beslissingen zijn beslist beter, net als uw rendement. Zijn er tijden dat u zonder zou durven? Reasult biedt integrale oplossingen voor vastgoedontwikkeling, asset- en portefeuillemanagement, taxatiemanagement en financiële planning.

Vraag een live demo aan