Provada Live 2020

De Provada, dé jaarlijkse vastgoedbeurs in de RAI Amsterdam, is voor Reasult elk jaar een belangrijk evenement. De Provada leent zich uitstekend om te netwerken, onze relaties te ontmoeten, te borrelen en interessante inzichten op te doen over de actuele vastgoedmarkt. Daarom is Reasult jaarlijks aanwezig op de Provada met een eigen stand en een sterk eigen inhoudelijk programma, met lunchsessies en presentaties op verschillende podia.

Terugblik 3, 4 en 5 november 2020

Anders dan voorgaande jaren gaat door het Coronavirus de vastgoedbeurs in 2020 niet door in de RAI, zoals we dat gewend waren. Van 3-5 november 2020 was de Provada Live beurs. Wij kijken terug op een geslaagde editie. Hieronder kun je de live streams die we gaven terugkijken.

Koningsdiscipline Projectontwikkeling

Inzichten van toonaangevende ontwikkelaars en onderzoekresultaten

Sander Janssen gaf deze sessie op Provada live.

Het vakgebied Projectontwikkeling wordt ook wel de ‘toughest discipline in real estate’ genoemd. Maar wat maakt projectontwikkeling nu zo uitdagend of complex? Was dat dan 10 jaar geleden anders? In deze sessie inzichten uit interviews met toonaangevende ontwikkelaars met input uit een Duitse marktstudie.

Voorspelbaar vastgoed

De strategische rol van finance in vastgoedontwikkeling

Deze sessie werd gegeven door Bastiaan van der Mijl.

Hoe houd je als organisatie grip op het rendement van vastgoedprojecten? Welke strategische rol heeft finance in een goed ingerichte planning & control cyclus. In deze sessie belichten we de belangrijkste taken die finance helpen een strategische partner te zijn en een blauwdruk voor een goed ingerichte planning & control cyclus.

Provada live 16 en 17 juni 2020

Reasult verzorgde tijdens de eerste editie op 16 en 17 juni livestreams met de thema’s: digitalisering in forecasting en financiële planning in crisistijd. Kijk ze hier terug:

Financiële planning in crisistijd

Wat zijn de top 3 do’s en don’ts?

Sander Janssen en Bastiaan van der Mijl gaven deze sessie op Provada live.

Veel vastgoedbedrijven kijken nu kritisch naar hun forecasting. Hoe kom je tot zinvolle financiële prognoses in deze tijd?

Deze kennis, geïllustreerd met een best practice van een financieel plan met dashboard en scenarioanalyse, delen wij in deze live stream tijdens de Provada live.

Digitalisering forecasting

Welke kansen liggen er voor beleggers en ontwikkelaars?

Deze sessie werd gegeven door Bastiaan van der Mijl.

In deze live stream leer je hoe digitaal jouw onderneming (al) is en waar kansen liggen voor digitalisering in financiële forecasting. Wij presenteren een groeimodel voor digitalisering en twee praktijkvoorbeelden van vastgoedbedrijven.

Meer informatie

De vastgoedsoftware van Reasult geeft al 20 jaar betere, gevalideerde informatie en analyses. Al uw beslissingen zijn beslist beter, net als uw rendement. Zijn er tijden dat u zonder zou durven? Reasult biedt integrale oplossingen voor vastgoedontwikkeling, asset- en portefeuillemanagement, taxatiemanagement en financiële planning.

Vraag een live demo aan