Real Estate in Control seminar

Op woensdag 13 november organiseert Reasult haar jaarlijkse Real Estate in Control seminar met als thema: Talking about numbers. Data en cijfers spelen een enorme belangrijke rol bij investeren in en het managen van vastgoed. Toch is er iets raars met cijfers, ze zeggen niets, kunnen niet praten. En toch willen we dat data ons iets vertellen of ons aansporen om iets te gaan doen. Kortom hoe praten we over cijfers?

Met ook dit jaar weer bijzondere en inspirerende sprekers en een mooie locatie: Sparrendaal in Driebergen. U bent van harte welkom van 13.00 – 17.15 uur.

Aanmelden

 

 

 

Programma en aanmelden

13.00  – 13.30 uur  Ontvangst

13.30  – 13.50 uur  Welkom Aart Zandbergen (CEO Reasult) en Bastiaan van der Mijl (Director Growth & Marketing Reasult)

13.50  – 14.30  uur Bruno Fabre, trendwatcher, auteur, TEDx spreker, Mass Change Agent
‘The story about numbers.’

Een mix van technologie, psychologie, A.I., Bruno Fabre laat zien wat cijfers doen met ons brein. De rol van technologie maar juist ook de sleutelrol die mensen zelf zijn bij het beslissen en communiceren. Een inspirerend verhaald over cijfers met het verhaal over 93%.

 

Parallelsessies 14.30 – 15.15 uur


Michiel Dullaert, datadesigner en docent, eigenaar de Perfecte GrafiekMichiel Dullaert seminar Reasult
‘Inspiratiesessie datavisualisatie.’

Een sessie over hoe mensen onbewust beïnvloed worden door visualisaties. Maak de juiste keuzes, prikkel de nieuwsgierigheid van je lezer en verleid hem om jouw inzichten tot zich te nemen. In deze sessie leer je misleidende visualisaties doorzien en ontdek hoe je met simpele aanpassingen van een slechte grafiek een hele goede maakt.

 

Joep van Vliet, associate director CBRE
‘Trends en cijfers van de vastgoedmarkt in Nederland en wereldwijd.’

In deze sessie recente onderzoekcijfers en waardevolle inzichten over de vastgoedmarkt. Hoe presteren de verschillende sectoren zoals woningen, kantoren en zorgvastgoed ten opzichte van elkaar. Alle actuele feiten en cijfers over de vastgoedmarkt op een rij met een visie op de komende twee jaar.

 


                                              15.15 – 15.45 uur Pauze


Parallelsessies 15.45 – 16.30 uur

Casper Hesp, director investment management Syntrus Achmea Real Estate & FinanceCasper Hesp
‘Cijfers, cijfers, cijfers; van weinig naar steeds meer informatie.’
Als vermogensbeheerder voor (institutionele) beleggers is dataverzameling en rapporteren van de cijfers een essentiële taak. Welke cijfers verzamel je, hoe informeer en rapporteer je en welke ontwikkelingen zijn hierin? Casper Hesp laat de cijferroute van Syntrus Achmea zien.

 

Djoerd van Velzen, data en salesanalist HeembouwDjoerd van Velzen
’Data gedreven ontwikkelen en investeren.’

Heembouw gebruikt al jaren big data analyses om vanuit diverse invalshoeken naar een buurt te kijken. Deze big data analyses brengen informatie in kaart zoals de mate van vergrijzing, eigendomsverhoudingen, leefbaarheid, huishoudsamenstelling en dergelijke. Djoerd laat zien hoe je op locatie gerelateerde data betere beslissingen kunt nemen.

 


Plenair

16.30 – 17.00 uur Niels Houtepen, corporate illusionist Niels Houtepen
‘De magie van cijfers.’

Niels zet ons met zijn gewaagde mind-experimenten aan het denken over de cijfers. Ludiek en onnavolgbaar.

 

17.00 uur Afsluiting en wrap up

                    Borrel en netwerken


Aanmelden
Houd er rekening mee dat wij tijdens het evenement video’s en foto’s nemen die gebruikt worden op de Reasult website. Neemt u deel aan dit event dan stemt u daarmee in.


Deelname is kosteloos indien u van ons een persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen en/of wanneer u werkzaam bent bij een vastgoedbelegger, ontwikkelaar, woningcorporatie of gemeente. Valt u niet onder deze doelgroep dan vragen we een vergoeding van € 295,-.

Heeft u vragen? Stuur dan een email naar marketing@reasult.com