Reasult Projects designproces

Financiële haalbaarheid van projecten

Samen met een aantal strategische partners, waaronder VolkerWessels, Amvest en Wilma is Reasult aan de slag gegaan met de vraag: “Hoe maak je het rekenen aan de financiële haalbaarheid van projecten overzichtelijk, simpel en flexibel voor projectontwikkelaars en controllers?”

Na het doorlopen van een zorgvuldig designproces hebben we besloten een volledig nieuwe webapplicatie te bouwen: Reasult Projects. Reasult Projects is na Reasult Financiële Planning de tweede webapplicatie op het Reasult Platform.

Begin 2021 start het Bèta programma. Neem contact met ons op als je je vrijblijvend wilt inschrijven voor het Bèta programma, of als je alvast een persoonlijke demo wilt.

Inschrijven Bèta programma Neem contact met mij op

Bekijk hier de video

In deze video geeft Bas Oortwijn, Product Consultant bij Reasult, een toelichting op het designproces. Ook krijg je alvast een sneak preview van de applicatie.

Rekenen zonder Excel-stress!

Bepaal met Reasult Projects de financiële haalbaarheid van projecten door eenvoudig de kosten en opbrengsten onder elkaar te zetten. Alle kosten en opbrengsten worden met slimme algoritmen automatisch in de tijd uitgezet.

Alternatieve scenario’s zijn gemakkelijk te maken en onderling te vergelijken.

Je bespaart veel tijd ten opzichte van het rekenen in spreadsheets. Ook wordt het werk makkelijker, omdat je wordt geholpen met slimme notificaties, hulpinvoer en andere productiviteitstools.

Reasult Projects

  • Bepaal de financiële haalbaarheid van projecten

  • Rekenen zonder Excel-stress!

  • Overzichtelijk

  • Flexibel

  • Gebruiksvriendelijk