Financiële planning voor ontwikkelaar van vastgoed

Liquiditeitsbehoefte plannen

Efficiënter de kasstromen van alle vastgoedprojecten en de organisatie plannen in jouw Planning & Control cyclus? Met Reasult Financiële Planning & Analyse voor ontwikkelaars van vastgoed versnel je de besluitvorming door efficiëntere en beter onderbouwde prognoses en analyses.

Hiermee kunnen financials heel efficiënt en goed prognosticeren. De liquiditeitsbehoefte op zowel project- als concernniveau is zeer nauwkeurig te plannen. De beste beslissing nemen was nog nooit zo gemakkelijk.

Traceerbare kasstromen

Om tot een goede prognose te komen gebruik je de kasstromen van de onderliggende projecten. Deze kun je ook nog verrijken met niet-project gerelateerde kasstromen zoals algemene kosten, leningen, kapitaalstromen, fiscale afdrachten en ontvangsten. Door het geautomatiseerde proces werk je uniform en consistent en zijn de kasstromen traceerbaar. Hierdoor heb je tijd voor analyse en rapportage en kom je tot een kwalitatief goede forecast en financieel plan. Dus geen verrassingen meer achteraf.

Reasult Financiële Planning

  • Bepaal de scherpst mogelijke liquiditeitsbehoefte

  • Verleg de focus van proces naar analysetijd

  • Maak snel overzichtelijke rapportages

  • Een efficiënte manier voor het goed forecasten

  • Traceerbare kasstromen en eenvoudig te delen

 

Luurt van der Ploeg VolkerWesselsHet goed prognosticeren van projecten is enorm belangrijk. We zijn in control over de projecten en de kasstromen, ook op bedrijfsniveau. Kasstromen zijn traceerbaar en rapportages zijn nu snel gemaakt. We hebben altijd scherp inzicht in het benodigde kapitaal en liquiditeit.

Luurt van der Ploeg, CFO VolkerWessels Bouw en Vastgoedontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Wil je meer informatie over Reasult Financiële planning & Analyse voor ontwikkelaars van vastgoed?

Download Brochure Vraag een demo aan