Reasult Projects

Hét SaaS-platform voor vastgoedontwikkelaars om sterk geautomatiseerde, datagedreven haalbaarheidsstudies te produceren.

Blijf op de hoogte van de eerste release!

Laat je op de wachtlijst zetten Wordt Beta tester

Reasult Projects in een oogopslag

Waarom spreadsheets geen goed idee zijn

Is mijn vastgoedproject haalbaar? Wel, daar kun je op de harde manier achter komen door middel van tijdrovende en ingewikkelde spreadsheets, die vatbaar zijn voor fouten en uw harde schijf onoverzichtelijk maken.

 • Tijdrovend 
  Je gaat veel tijd en moeite moeten besteden aan het berekenen van financiële scenario’s voor vastgoedprojecten in een spreadsheet.
 • Foutgevoelig
  90% van alle Excel modellen met meer dan 150 rijen bevatten ten minste één fout. Soms zijn het kleine foutjes, soms zijn het grote fouten, maar ze zijn altijd pijnlijk.
 • Onoverzichtelijk
  Waar is de laatste versie van mijn spreadsheet? Wie weet zelfs welke de laatste versie is?

Voordelen van werken met Reasult Projects

  • Bespaar tijd: controleer de haalbaarheid van je vastgoedproject – binnen enkele minuten!
  • Neem betere beslissingen: onderbouw je scenario’s met realtime markt- en locatiegegevens
  • Blijf in controle: beperk risico’s door geautomatiseerde project- en cashflowplanning
  • Georganiseerd zijn: zeg gedag tegen onoverzichtelijke spreadsheets, alle berekeningen in één gestructureerde omgeving
  • Geen programmeerkennis nodig: Reasult Projects heeft alle rekenopties zoals Excel, zonder dat je ze hoeft te programmeren.
Projectontwikkeling software

Belangrijkste kenmerken

Kosten en opbrengsten

Parallel aan het toevoegen van het bouwprogramma wordt een eerste schatting van de kosten en opbrengsten gemaakt op basis van de voorinstellingen.
Via dynamische filtering kunt u de financiën van individuele objecten, groepen van objecten of categorieën zoals ‘residentieel’ of ‘retail’ doornemen.

Omdat je de getoonde informatie gemakkelijk kunt aanpassen, kun je voortdurend de KPI’s in de gaten houden die het belangrijkst zijn.

Cashflow planning

De cashflowplanning wordt automatisch gegenereerd door de kosten en opbrengsten te combineren met de planning van het project. Je kunt de facturatieplanning verder detailleren op basis van je behoeften.
Door de verschillende planningsmethodes is het mogelijk om de cashflow planning gekoppeld te houden aan je planning. Dit resulteert in een dynamische cashflow; zodra kosten, opbrengsten of planningsdetails worden aangepast, wordt de factuurplanning automatisch bijgewerkt.
Het is ook mogelijk om handmatig cijfers te plannen indien u dit wenst. Zo kun je altijd een cashflow planning maken die past bij je wensen.

Vastgoedontwikkeling planning en control

Projectplanning en mijlpalen

Het element tijd is van invloed op de cashflow en daarmee op de financiële haalbaarheid van een project. In Projecten kun je daarom een projectplanning maken inclusief mijlpalen om een bijbehorende cashflow te creëren.
Op basis van een aanpasbare set van activiteiten en mijlpalen, kun je snel een high-over planning voor je project genereren. Vanaf dat punt kun je de planning verder detailleren tot aan een planning per individueel object.

Bouwprogramma

Als eerste stap om een project te definiëren, wordt het bouwprogramma in de applicatie ingevoerd. Het is mogelijk om alle types van vastgoed aan uw project toe te voegen via een aanpasbare reeks van presets. Deze presets maken het mogelijk om snel zowel de constructie details als de kosten & opbrengsten behorende bij dat type vastgoed in te vullen.

Markt- en locatieanalyse

 • Verken de kaart en visualiseer gegevenslagen om nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden te vinden.
 • Bepaal uw voorkeuren en ontvang meldingen wanneer zich nieuwe kansen voordoen.
 • Definieer waarschuwingen om interessante gebieden in de gaten te houden en ontvang signalen over wanneer het tijd is om te handelen.
 • Onderzoek de locatie op verschillende belangrijke gegevenspunten.
 • Controleer toegankelijkheid, voorzieningen en sociaaleconomische voorwaarden voor interessegebieden.

Schrijf je in voor de wachtlijst van Reasult Projects en ontvang als eerste bericht zodra wij Reasult Projects lanceren

Ja, zet me op de wachtlijst

Kun je niet wachten tot de eerste release?
Misschien is ons Beta programma de plek voor jou

Ontdek meer over het Reasult Beta Programma